امروز هفتمین روزی بود که از اومدنت تو وجود من میگذره.. نمیدونم الان میدونی پیشم و خدا خواسته بیای منو از تنهایی نجات بدی یا اینکه... دوست ندارم به حالت بعدیش فکر کنم.
من پر از امید و انرژی این مسیر سخت رو از اول تابستون شروع کردم به عشق یه تغییر بزرگ تو زندگی به امید کامل شدن خوشبختیمون با آرزوی عوض شدن حال و هوای خونمون و رنگی رنگی شدن واقعیت های دنیای من😍!
این متن رو یه دلنوشته اینجا میذارم بمونه ، که همیشه یادم باشه چه روزای سخت روحیی رو پشت سر گذاشتم ، روزایی که چند دقیقه خوشحالی و پر از امید و انرژی و فکرای خوب و چند لحظه بعد کاملا ناراحت و ناامید و نگران آینده ای که جز خدا کسی ازش با خبر نیست!
دیدن ذوق همسرم که با یه عالمه انرژی کارهایی رو انجام میده که تا پیش از این حتی سمتشون هم نمیرفت خیلی امیدوار کننده اس و احساس تکیه گاه داشتن بهم میده ولی...
همیشه باردار شدن تو ذهن من شکل و حال و هوای دیگه ای داشت ، اینهمه انتظار توش نبود ، خوابیدن و استراحت کردن و انجام ودادن کارهای خونه توسط همسر توش نبود ،.. دوست داشتم مثل خواهرم باردار بشم ، خیلی راحت بی دردسر ، با حال و هوای خوب و پر از انرژی ..
اما الان که نمیدونم هستی یانه .. نمیدونم اینهمه امپولی که جاهاش کبود شده و دردناک شده فایده داشته یانه..احساساتی که هر لحظه تغییر میکنه و منو دائم تو فکر فرو میبره ..فکر به دوباره شرمنده ی اینهمه ذوق شوهرم بشم دیوونه ام میکنه.. کاش خدا منو ببینه اینبار.. من تمام تلاشمو کردم، تنها رفتم و اومدم ، کلی دارو استفاده کردم و تو مهم ترین و سخت ترین روزهای زندگیم از نظر روحی وقتی میرفتم دکتر و اینور اونور هیچ کسی پیشم نبود ، من غصه هامو تنهایی خوردم ، چه شبهایی فیلم سونوگرافی های بچه ها رو دیدم و گریه کردم چرا من تجربه اش نکردم..چرا من همش باید خحالت زده ی شوهرم باشم که نتونستم دل اونو شاد کنم .. خدایا ردز پانکچر انقدر خوشحال بودم که حتی ذره ای درد رو احساس نکردم و از ذوقم حالم از همه ی خانما بهتر بود بعد از بیهوشی ، حتی انقدر خوشحال بودم که تو خود اتاق عمل زود بهوش اومدم..
سه روز پر استرس رو پشت سر گذاشتم تا بهم گفتن لطف خدا شامل حالم شده و ۷تا جنین گرید خیلی خوب دارم..
خدایا تو رو به حق امیدی که دلم کاشتی ، به بغض گلوی من نگاه کن ، به اشک چشمای نگاه کن که به صدم ثانیه از چشمام جاری میشه ، من دلم شکسته به دلم نگاه کن ، دلم رو شاد کن!
حال و هوای پاییز منو بهار کن..
التماس دعا دارم از هرکی که این پست رو خوند ، به حال دلم دعا کنید خدا تقدیر و حکمتش رو با آرزوی دل من یکی کنه🤲❤