2777
2789
عنوان

روز هفتم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 23549 بازدید | 130 پست
بله مثبته😍

خدا روشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم واست برای منم دعا کن لطفا منم امروز 6م

میشه از علائمت بگی از روزای 6 و 7واینا؟؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
خدا روشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم واست برای منم دعا کن لطفا منم امروز 6م میشه از علائمت بگی از روزای ...

نمیدونم مثبت شدین یا نه ولی امیدوارم مثبت شده باشی ، من که هیچ علامی جز درد تخمدان ها اونم بعضی وقتا هیچ علامت دیگه نداشتم ! حتی سینه درد هم نداشتم و کاملا مطمئن بودم که نگرفته ولی فعلا خواست خدا این بوده من باردار بشم

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم مثبت شدین یا نه ولی امیدوارم مثبت شده باشی ، من که هیچ علامی جز درد تخمدان ها اونم بعضی وقتا ...

نه عزیزم من منفی شدم حتی لک لانه گزینی هم دیدم ولی متاسفانه منفی شدم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

سلام نيلو جون

منم امروز روز هفتم انتقالم هست میشه برام دعا کنی

و اینکه بگی بهم علائمت چی بوده؟! 

و بهت تبریک میگم مادر شدی خداوند جوجه هات رو حفظ کنه🌺💜🌺💜🌺💜🌺💜🌺💜

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
این چند روز هم علائم داشتم هم نداشتم ، ولی علائمم بیشتر به روزای نزدیک پریودم میخوره ، گرگرفتگی و دل ...

عزیز دلم چقدر خوشحال. شدم بعد خواندن این تاپیکت دیدم که باردار بودی خیلی مبارکت باشه.منم امروز ششم انتقالمه خیلی دلم روشنه کاش منم مثبت بشم

عزیز دلم چقدر خوشحال. شدم بعد خواندن این تاپیکت دیدم که باردار بودی خیلی مبارکت باشه.منم امروز ششم ا ...

انشالله که مثبت میشی ، فقط الان استراحت کن و اصلا بیرون نرو از خونه ، من ۱۲ روز کامل تو خونه بودم ، و بعدشم فقط برای آزمایش و ویزیت از خونه بیرون میرفتم

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

عزیزم.. چ قشنگ حس و حالت رو گفتی..

اشکم در اومد .اصلا انگار یکی از دل گفته...

منم امروز روز هفتم انتقالمه دقیق حس تورو دارم 

اومدم تایپک هاتو دیدم خیلی خوشحال شدم مثبت شدی خدا واسط نگه داره..

بعد دیدن تایپک مثبتت به خودم یکم امیدوار شدم..

خدایااااااشکررررررررت 🤰👼🥰
عزیزم.. چ قشنگ حس و حالت رو گفتی.. اشکم در اومد .اصلا انگار یکی از دل گفته... منم امروز روز هفتم ا ...

چه خدای مهربونی... خوشحالم که تو هم مثبت شدی از دوران بارداری لذت ببر، چند تا انتقال دادی؟

چه خدای مهربونی... خوشحالم که تو هم مثبت شدی از دوران بارداری لذت ببر، چند تا انتقال دادی؟

ممنون عزیزم..

من سه تا انتقال دادم

۲ آبان باید برم سنو واسم دعا کن صدای قلبش رو بشنوم.‌.

روز ۱۴ انتقال بتام ۲۹۱ بود یعنی امکان چندقلویی هستش؟

شما بتاتون چند بود؟

چندتا سوال دارم اذت تونستی جوابمو بده‌‌..

تا هفته چندم پروژسترون تزریق کردی؟

بعد مثبت شدن استراحت کردی کل بارداریتو یا ن

من از ترس از پله پایین نمیرم خونه ام طبقه دومه میترسم.از روز انتقالم فقط یبار رفتم ازمایش و دکتر دیگه میترسم ‌بیشتر استراحت میکنم‌‌‌ خیلی کم کار خونه رو انجام میدم.

شما تو بارداریتون چیکار کردین؟

چندتا سوال دارم اذت تونستی جوابمو بده‌‌.. تا هفته چندم پروژسترون تزریق کردی؟ بعد مثبت شدن استراحت ...

اول اینکه مبارکت باشه ، دوم اینکه مثل من استرس از اول بارداری به خودت راه نده ، خدا خودش نگهدار همه ی بچه هاست ، دوم من خیلی احتیاط کردم کلا خیلی کم بیرون میرفتم ، مهمونی خیلی خیلی خیلی کم رفتم کار خونه هم دراندازه ی آشپزی و کارهای واجب بود ، تمیز کاری ها رو شوهرم انجام میداد، باتوجه به لکی که دیدی احتمالا یه جنین دفع شده باشه ، من بتام روز ۱۴ انتقال ۱۳۰۰ بود ، روز ۱۶ انقال ۲۷۰۰ ، بارداری دوقلویی از ۵ ماه به بعد واقعا سخت میشه و نگهداری دوتا نوزاد دوقلو از اونم سختره ، پس دعا کن همون یه قلو باشه ، من روزای سختی رو گذروندم ولی خدارو شکر میکنم دوتا دسته گل کنارم خوابیدن .

آمپول پرژسترون رو هم تا بیست هفته زدم بعدش شد شیاف پرژسترون که تا ۳۴ هفته استفاده کردم.

سوال دیگه داشتی درخدمتم

اول اینکه مبارکت باشه ، دوم اینکه مثل من استرس از اول بارداری به خودت راه نده ، خدا خودش نگهدار همه ...

مرسی عزیزم

خدا نی نی هاتم واست نگهداره🥰

سلام عزیزم چقدر متنت با حال و هوای دل من یکی بود

واقعا یکی از بزرگترین دلایلم برای امید به مثبت بودن ذوق همسرمه هرچند دوبار منفی شدم و به روی خودش نمیاره اما شرمنده میشم جلوش 

امروز روز هفتم انتقالمه برام دعا کن مثبت بشم هرچند میدونم اگه خدا بخواد همه چی شدنیه حداقل جبران زحمتای همسرمون میشه

عزیزمممم با نوشتت بغض کردم. چقدر قشنگ حس و حالتو نوشتی . انگار دارم در مورد خودم میخونم . خودمم دقیقا توو همین شرایطم . امروز روز هفتم انتقالمه و 7 سال سخت رو پشت سر گذاشتم. اگه کامنتمو خوندید برام دعا کنید منم به آرزوی مادر شدنم برسم.

اگه میشه برای سالم بدنیا  اومدن بچم که به سختی باردار شدم یه صلوات بفرستین