2777
2789

بتام ۱۰۰۰۰بود ضربان قلب هفته ۹رفتم۱۷۶بود تا هفته ۹ حالت تهوع داشتم بالانمیاوردم ولی چند روزه صبحها بالا میارم بچه سمت راست رحمم هست ...اولین چیزی که هوس کردم دوغ ترش و خیارشوربود لواشک ....اشتها ندارم به غذا ....تکررادرارم ندارم ...خوابالو شدمو تنبل ....صورتم لاغرشده سوزن تو ادرار سیاه شد ولی جوش شیرین کف کرد نمک توادرارم ابرتشکیل شد رو لیوان آهان دست و پاهامم یخ یخه همش سردمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا فهمیدی ؟یه پسر۶ساله دارم علامتام با اون فرق داره

من یه پسر دارم الآنم پسر باردارم کلا علائم دوتا بارداریم با هم فرق داره.خیلب به علائم نیست

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من یه پسر دارم الآنم پسر باردارم کلا علائم دوتا بارداریم با هم فرق داره.خیلب به علائم نیست

آره واسه منم فرق داره چندتا چیزمشترک داره سرپسرم زشت شدم الانم زشت شدم اونموقعم خوابالو شده بودم ولی اونو از روز اول تا آخر زایمان بالا آوردم

شما ازکجافهمیدی دختره من خودم فکرمیکنم دختره چون سرپسرم تو زمستونم گرمم بود الان همش یخ پاهام

با توجه به ضربان قلب بچه و حالت تهوع اول صبحتون و تجربه بارداری هام......... یه عزیزی به من گفت هیچ سونویی دقیق تر از حس مادر بچه نیست 

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
منم میگم هم بتام بالاست قلبشم ۱۷۶بالاست سرپسرم ۱۳۹ بود

پسر بتا پایین ضربان قلب هم پایینه.ایشالا هرچی دوست داری و به صلاحته‌ایشالا سالم و صالح باشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
یچیز میگم رد خور نداره و علمیه اگه صدای قلب بچه شبیه دویدن اسبه، پسره مطمئن باش  من و خواهرم ت ...

صداشو هفته ۹ رفتم گذاشت   تن صدا آروم بود ولی شبیه اسب نبود فکر کنم