2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره سخته این طوری .کمکم میکنی تو کالری شماری 

اره عزیزم.من خودم رژیمم.برنامه زیره نصب کن بعد روزی ۸۰۰تا ۱۰۰۰کالری بخور هرچی میخوری ثبت کن تو زیره خودش کالری حساب میکنه من هفته ای ۱کیلو لاغرمیشم ماهی ۴کیلو.همچی هم میخورم.تا الان ۷کیلو کم کردم فقط کافیه اراده کنی 

اره عزیزم.من خودم رژیمم.برنامه زیره نصب کن بعد روزی ۸۰۰تا ۱۰۰۰کالری بخور هرچی میخوری ثبت کن تو زیره ...

منم همین کار رو کردم اما واقعا گشنم میشد

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 

من  گرفتم خوب نبود تویک ماه دوکیلو کم کردم ولی همینکه قطعش کردم دوباره اضافه شد اونم بیشتر از اونی کم کردم

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷
من  گرفتم خوب نبود تویک ماه دوکیلو کم کردم ولی همینکه قطعش کردم دوباره اضافه شد اونم بیشتر از ا ...

عه خوب شد تاپیک زدم دیگه نمیخرم

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 
عه خوب شد تاپیک زدم دیگه نمیخرم

کالری شماری کن خیلی بهتره من از زیره استفاده میکنم

هیچ کس نمیتواند به عقب برگرددوازنو شروع کند اما همه میتوانند ازهمین حالاشروع کنند بپایان تازه ای بسازند🌷
منم همین کار رو کردم اما واقعا گشنم میشد

خو تو باید پروتئین بخوری.شیر.کاهو .تخم مرغ.دانه چیا تو اب حل بگیر بخور.اینا سیر کننده بعد بخدا یکی دوهفته اول گشنت میشه من دیروز خوردم جون دادم تا صبح معده م جم شده.تا میتونی تو رژیم کاهو قبل غذا یه بشقاب بخور.غذاتو آروم بخور.اب و آبلیمو تازه نیم ساعت قبل غذا بخور.ابم زیاد بخور پوستت خراب نشه