2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه از فامیل ها کم کرده با این رژیم  منم یه دوره گرفتم بیست روزه یه کیلو تقریبا کم کردم

درمورد رژیمش چیزی میدونید بهم بگید

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 

اصلا این رژیم نخر بدرد نمیخوره هرروز ی چی میخواد من خریدم  خانم میگفت همون غذای سفره یهو لیست داد عجق وجق بعد یه برنامه میده مثلا دوهفته ای ولی میگه یه ماه همونو بخور.بنظرم کالری شماری کنی بهتره.بدون پول همچی هم بخورولی کم.هنوز وقتی یاد اون پولی ک برا رژیم لیمویی ریختم میسوزم

اصلا این رژیم نخر بدرد نمیخوره هرروز ی چی میخواد من خریدم  خانم میگفت همون غذای سفره یهو لیست د ...

عه مثلا چ غذاهایی ؟کاهش وزن هم داشتید؟

اصلا این رژیم نخر بدرد نمیخوره هرروز ی چی میخواد من خریدم  خانم میگفت همون غذای سفره یهو لیست د ...

اخه با کالری شماری گشنه میشم

عکس رژیمی ک بهتون داد رو میتونید بارگذاری کنی برام

عه مثلا چ غذاهایی ؟کاهش وزن هم داشتید؟

مثلا پنکیک اونم ۷صبح.فکرشو بکن ۷صبح پاشی پنکیک درست کنی.یا مثلا آش نمیدونم چی یادم نیس ولی نگرفتم دیگه من خودم با کالری شماری ۷کیلو کم کردم‌.رژیم لیمویی هزار چی میخواد باید هی وسیله بخری 

[QUOTE=214695539]یه برنامه غذایی میده برای یه هفته ..که سه هفته همون رو تکرار میکنی  میوه و سبزیجات زیاد هست&nb ...[/چه غذاهایی هست مثلا ناهار چند قاشق برنج شما رژیم رو گرفتید؟آخه ی کیلو برای ۲۰ روز خیلی کمه

مثلا پنکیک اونم ۷صبح.فکرشو بکن ۷صبح پاشی پنکیک درست کنی.یا مثلا آش نمیدونم چی یادم نیس ولی نگرفتم دی ...

اره سخته این طوری .کمکم میکنی تو کالری شماری