2777
2789
عنوان

رابطه نامزدی

296 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من دوماه نامزد کردم رنگ پوستم سفیده ولی ناحیه ی حساسم تیره س بحثش که میشه سختمه به نامزدم بگم و همش استرس این موضوعو دارم چون اون راجبش حرف میزنه نمیدونم چیکار کنم شما تجربشو داشتین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون طبیعیه

سفیدبرفی هم باشی اون ناحیه از بدنت تیره تره

مردا اصلا اهمیت نمیدن

خودت حساسیت نشون نده

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
حرف میزنه؟ یعنی میگه سیاهه؟

نه ولی کلا میپرسه چه شکلیه چه رنگیه خیلی سختمه این موضوع رفته رو اعصابم چون حس میکنم براش مهم روشن باشه و تصورات درستی نداره از این قضیه

ببین اول لیزر موهای زائد انجام بده و بعد برو کربوکسی تراپی عالی جواب میده

دارم لیزر موهای زائدو انجام میدم دوره ش که تموم شد باید کربوکسی تراپی کنم؟میشه راجبش توضیح بدین؟

نه ولی کلا میپرسه چه شکلیه چه رنگیه خیلی سختمه این موضوع رفته رو اعصابم چون حس میکنم براش مهم روشن ب ...

اها نامزد منم میگفت سفید و صورتیه؟ خخخخخ بگووو نوچ مگه تو رنگ پوست صورتته؟

بگو واقعیت رو  بگو فکر نکن اونجا هم مثل صورتم سفیده کامل برعکسه

بهش گفتم تیره تر و حالا بعدا میبینی بحثو تموم کردم ولی بازم شده یه بار سنگین رو دوشم از رابطه دارم فراری میشم

دارم لیزر موهای زائدو انجام میدم دوره ش که تموم شد باید کربوکسی تراپی کنم؟میشه راجبش توضیح بدین؟

عزیزم این مطلب رو از گوگل برداشتم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻بخون

در درمان به واسطه ی کربوکسی تراپی تزریق دی اکسید کربن با رعایت دقیق محاسبات علمی، فشار، سرعت و حجم تزریق انجام می شود، بعد از تزریق دی اکسید کربن، سیستم خون رسانی بدن، تلاش برای دفع این گاز می نماید که این تلاش سبب می شود گردش خون در ناحیه ی مورد نظر افزایش یافته و در نتیجه می تواند سبب روشن تر شدن، شفاف تر شدن و جوان تر شدن پوست می شود.