2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 45 پست
نمیدونم واقعا ۲۴سالمه ان شاءالله زودتر به عشقت برسی

به خدا توکل کن و اصلا به حرف دیگران اهمیت نده 

منم اگه کسی میومد خونمون سریع میرفتن 😂ولی تا حالا هرکی گفته گفتم فعلا قصدی ندارم البته مامانم خیلی اصرار داره ولی نمی دونه که من کسی دیگه را دوست دارم 😂

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چهرم خوبه،قد۱۶۰وزن۴۷ لاغرم و ایرانیا اکثرا چاق پسندن البته خاستگارامم بدرد بخور نبودن خودشون و همو ...

دقیق مثل کنی ولی قد من ۱۶۳ هستش 

خب دیگه غصه چیا میخوری بابا بیخیال شاد باش 

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊
دقیق مثل کنی ولی قد من ۱۶۳ هستش  خب دیگه غصه چیا میخوری بابا بیخیال شاد باش

نه اصن مهم نیس برام،بعضیام میپسندنم و کلی خاستگار بیرون و دانشگاه داشتم،بیام غصه این رسمیا ی دم دمی رو بخورم  

اصن هر چی خاستگار نیاد من خوشحال ترم و راحت تر

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
نه اصن مهم نیس برام،بعضیام میپسندنم و کلی خاستگار بیرون و دانشگاه داشتم،بیام غصه این رسمیا ی دم دمی ...

خب  این مردم تکلیفشونم با خودشون مشخص نیس همه جا میرن خواستگاری تا بهترین رو پیدا کنن مریضن

نه اصن مهم نیس برام،بعضیام میپسندنم و کلی خاستگار بیرون و دانشگاه داشتم،بیام غصه این رسمیا ی دم دمی ...

خداراشکر که برامون مهم نیس 

شاید بگن چرا شوهر نمیکنه ولی منم اهمیت نمیدم چون به عشقم فکر میکنم با اینکه دورم ازش 

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊
خداراشکر که برامون مهم نیس  شاید بگن چرا شوهر نمیکنه ولی منم اهمیت نمیدم چون به عشقم فکر میکنم ...

آره بابا اینایی ک حرف میزنن ک فقط فضولن و فردا مشکلی داشته باشیم اصلااااا براشون یه درصدم مهم نیس

ایشالا بهش برسی خیلی خوبه ک عشق داری،چند سالتونه

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
آره بابا اینایی ک حرف میزنن ک فقط فضولن و فردا مشکلی داشته باشیم اصلااااا براشون یه درصدم مهم نیس ا ...

ممنون با دعای شما 

منم ۳۰ آذر ۲۴ سالم میشه 

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊