2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 45 پست
نمیدونم واقعا ۲۴سالمه ان شاءالله زودتر به عشقت برسی

به خدا توکل کن و اصلا به حرف دیگران اهمیت نده 

منم اگه کسی میومد خونمون سریع میرفتن 😂ولی تا حالا هرکی گفته گفتم فعلا قصدی ندارم البته مامانم خیلی اصرار داره ولی نمی دونه که من کسی دیگه را دوست دارم 😂

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهرم خوبه،قد۱۶۰وزن۴۷ لاغرم و ایرانیا اکثرا چاق پسندن البته خاستگارامم بدرد بخور نبودن خودشون و همو ...

دقیق مثل کنی ولی قد من ۱۶۳ هستش 

خب دیگه غصه چیا میخوری بابا بیخیال شاد باش 

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊
دقیق مثل کنی ولی قد من ۱۶۳ هستش  خب دیگه غصه چیا میخوری بابا بیخیال شاد باش

نه اصن مهم نیس برام،بعضیام میپسندنم و کلی خاستگار بیرون و دانشگاه داشتم،بیام غصه این رسمیا ی دم دمی رو بخورم  

اصن هر چی خاستگار نیاد من خوشحال ترم و راحت تر

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
نه اصن مهم نیس برام،بعضیام میپسندنم و کلی خاستگار بیرون و دانشگاه داشتم،بیام غصه این رسمیا ی دم دمی ...

خب  این مردم تکلیفشونم با خودشون مشخص نیس همه جا میرن خواستگاری تا بهترین رو پیدا کنن مریضن

نه اصن مهم نیس برام،بعضیام میپسندنم و کلی خاستگار بیرون و دانشگاه داشتم،بیام غصه این رسمیا ی دم دمی ...

خداراشکر که برامون مهم نیس 

شاید بگن چرا شوهر نمیکنه ولی منم اهمیت نمیدم چون به عشقم فکر میکنم با اینکه دورم ازش 

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊
خداراشکر که برامون مهم نیس  شاید بگن چرا شوهر نمیکنه ولی منم اهمیت نمیدم چون به عشقم فکر میکنم ...

آره بابا اینایی ک حرف میزنن ک فقط فضولن و فردا مشکلی داشته باشیم اصلااااا براشون یه درصدم مهم نیس

ایشالا بهش برسی خیلی خوبه ک عشق داری،چند سالتونه

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞
آره بابا اینایی ک حرف میزنن ک فقط فضولن و فردا مشکلی داشته باشیم اصلااااا براشون یه درصدم مهم نیس ا ...

ممنون با دعای شما 

منم ۳۰ آذر ۲۴ سالم میشه 

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊