2777
2789
عنوان

خواستگار

356 بازدید | 45 پست

سلام دوستان 

من هر چی خواستگار داشتم اومدن خونه پشت سرشونم نگا نکردن دیگه اجازه ندادم کسی بیاد الان پسر عموم میخواد بیاد البته ما ارتباط فامیلی نداریم یعنی اصلا منو ندیده موندم چیکار کنم اجازه بدم بیان ؟ خسته شدم دیگه چقدر خوار بشم 😔 همیشه از خدا میخوام اینقدر بهم صبر بده بتونم این زندگی رو تحمل کنم آخه چرا همیشه ظاهر مهمتر از همه چیزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌ منم ازاین موارد داشتم

اگرامکانش هست بجای خونه اومدن باراول برید بیرون‌کافه ای چیزی

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

تاپیک یکی مونده به اخرم رو بخون برای خواستگار

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
مگه میشه پسر عموت ندیده باشه تورو ؟  لابد دیده که میخواد بیاد دیگه

منم پسرعموم‌ندیده‌منو  رفت وامد نداریم اونا ی شهر دیگه ان‌ما ی شهردیگه

پسرعمم هم ۱۶ سالم بود ک دیدمش ولی اون‌منو ندیده اگه ببینه نمیشناستم

توعروسی دیدمش

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

هیچ وقت این حرفا رو نزن شاید صلاح خدا در این بوده و هنوز اون کسی که هم کفو تو هستش نیست که بیاد اینقدر اینا بیان و برن که یکی بشه 

چند سالته؟ 

من اصلا تا حالا خواستگار نذاشنم بیاد خونمون البته چون یکیا دوست دارم و فعلا نمیشه 

ولی اگه پسر خوبیه بذار بیاد 

با خدا باش پادشاهی کن 😊😊