2821
2789
عنوان

عروس گوه

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 96 پست
عزیزم شما دختراشین بزرگتون کرده وظیفه شماس ک   دورشو پر کنید اون عروسشه هیچ وظیفه ای  ندار ...

عزیزم یه روز میاد این طرظ فکرتت عوض میشه وقتی می بینی غریبه که هیچ نصبتی باهات نداره از روش بیشتر میبینی تا از عروست مادرم الان میره خونه زنه همسایه کلیم مشکل دارن آما انقد به مادر احترام میزاره روزی که مامانم نمیره میاد خونه بزور میبرتش

ما اصلا چند روز سر همین ماجرا دعوا داشتیم تو سایت،چهل پنجاه صفحه تو یه تاپیک بحث کردیم آخر نتیجه نگر ...

عزيزم اينجا هر كس از ديد خودش داره ماجرا رو تعريف ميكنه چه عروس چع جاري چه خانواده شوهر و صددرصد هم به نفع خودش تعريف ميكنه هم كامل كامل تعريف نميكنه مثلا مياد ميگع مادرشوهرم بين من و جاري ام فرق ميزاره اما نمياد بگه خودش و جاري اش چه رفتاري دارن 

شما فرض كن يه عروس خوب و مهربون داري يه عروس فتنه و حرف بكش داري با هر دوتاشون يه جور رفتار ميكني؟يا همه اد دم از جاري مينالن يعني كاربرهاي ني ني سايتي همه بهترين جاري هستن اما جاري هاشون همه حسود و عقده اي هستن؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داشتم تو اون تاپیک بحث علمی میکردم چیه هی صدا میکنی مگه من نمیگم منو منشن نکن ریپلایم نزن  آق ...

میخواسم نشونت بدم ببینی مردم عروساشونو چطور خطاب میکنن   

باید کلی صدقات و صلوات بدی ما به اسم خودت صدات میکنیم

یه روز میاد مادر شوهر میشی و عروستم همینطوری باهات رفتار می کنه الان حوصله نداری پیر که شدی از هر را ...

نه عزیزم قرار نیست دلم بشکنه و من خوشی حامو در گرو بقیه نمیبینم 

مطمئنم پا به سن هم بزارم یه فرد آزادو خوشم مثل مامان بزرگم..که همه واسه به دست آوردن دلش هرکاری براش میکردن 

من نیازی به احترام اقوام و آشنا ندارم چون نباید از فامیل انتظار زیادی داشت.. حرف حق تلخه عزیزم ولی حقه باید بپزیریم..شما اگه میخوای عزیز بمونی خوشی روزگارتو در گرو احترام بقیه نبین اینجوری زندگی برات دردناکو غیر قابل تحمل میشه😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
عزيزم اينجا هر كس از ديد خودش داره ماجرا رو تعريف ميكنه چه عروس چع جاري چه خانواده شوهر و صددرصد هم ...

اره دیگه دقیقا

نی نی سایت مصداق بارز یه طرفه به قاضی رفتنه

همینایی که از مثلا خواهر شوهر مینالن رو اگر خواهر شوهرشون رو بیاری تو همون تاپیک حرف بزنه شاخ در میاری از کارای عروس 

فكر كنم عروستون تو ني ني سايت درس ياد گرفته اينجا بزرگترين دوره دشمني با خانواده شوهره

اتفاقا منم میخواستم بگم حتما عروسشون ی مدتی اینجا عضو بوده.بی محلی به خانواده شوهر رو حسابی یاد گرفته😂

چطور خجالت نمی کشن هیچ سرو چشمم نمی کنه 

خب دیگه بعضیا شانس خانواده خوب و تربیت درست رو نداشتن🤷🏻‍♀️😊 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
اینم حرفیه  هیچ کس نمیتونه با چشم بقیه ببینه

درسته✌🏻

[QUOTE=214535711]عزيزم اينجا هر كس از ديد خودش داره ماجرا رو تعريف ميكنه چه عروس چع جاري چه خانواده شوهر و صددرصد هم        هیچ آدمی به طورت نخورده عزیز دلم که  فامیلای نزدیکت با خونوادت الکی سر جنگ باز کنه اما من خیلی دیدم