2821
2789
عنوان

عروس گوه

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 96 پست
اعضای این سایت همشون عروسن و متنفر از خانواده شوهر. الان میریزن سرت    

اره جالبه اينجا همه عروس هستن و اينكه برام اصلا عجيبه كه يعني اينا كه عروس اند خودشون خانواده شوهر نيستن؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
یه دختر بچه ۸ ماهه دارم هر بار بخواد ورجه ورجه کنه عروسمون میگه داره کرم میریزه  یا داره ول باز ...

جاری منم تا پسر گندش با دوقلوهام بازی میکرد داد میزد باز این جوونورا افتادن به جون‌هم، یه باربهش گفتم اینجوری که به خودتونم دارین توهین میکنید!!..از اون موقع چپ میره راست میره به اسم پسرش آقا میبنده و میگه عزیزم خودتو خسته نکن،اینا(دوقلوهای من)پیش فعالن تو که بچه نیستی..یکی نیس بهش بگه شما تا دیروز انواع فحش هارو به بچت میچسبوندی جلو بقیه حالا چجوری یه دفعه ای آقا شده و انتظار داره از همه آقا... صداش بزنن😂😂😂

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بابا چه اشکال داره مادر آدم یک ساعت بیاد سریال ببینه.بخدا زندگی اینقدرا هم طولانی نیست

وای من که اصلا نمیپسندم نه واسه مامان خودم نه مادرشوهرم اینکه دائم خونمون باش حتی پنج دقیقه..میخواد سریال ببینه بره ماهواره بگیره والا 

من چی بشه ماه به ماه مامانم یا مادرشوهرمو دعوت کنم

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
بابا چه اشکال داره مادر آدم یک ساعت بیاد سریال ببینه.بخدا زندگی اینقدرا هم طولانی نیست

کنترل تلویزیون رو نزدیک یک  ماهه درست نکردن خوب خودشون که بدشون میادکسی خونشون بره خودشونم نباید بیان اگه بدونن من آدم بدیم خوب نیان خونم هم اونا راحت شن هم من این همه حرص نخورم

وای من که اصلا نمیپسندم نه واسه مامان خودم نه مادرشوهرم اینکه دائم خونمون باش حتی پنج دقیقه..میخواد ...

یه روز میاد مادر شوهر میشی و عروستم همینطوری باهات رفتار می کنه الان حوصله نداری پیر که شدی از هر راه اسفاده میکنی یه کم روزگارت بگذره و کسی حوصلتو نداره در آینده قراره خیلی دلت بشکنه 

خیلیا  راحت نیستن اونم زندگی خودشو  داره  شاید دلش بخواد  ی چیز  دیگ ببینه دراز بکشه تنها باشه عزیزم  حریما حفظ نمیشه برای همین انقد بحث  و دعوا هس

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
کنترل تلویزیون رو نزدیک یک  ماهه درست نکردن خوب خودشون که بدشون میادکسی خونشون بره خودشونم نبای ...

اولا که خوشگل من ببین شما برای مامانتون تلویزیون ماهواره بخرید کوچیک نشین آنقدر دوما برادر شما نمیتونه که نیاد خونه مادر پدرش اونم مثل شما حق داره بیاد بره.... کلا خوب نیست عروس آنقدر نزدیک مادر شوهر باشه همونه که میگن دوری و دوستی. 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
اره جالبه اينجا همه عروس هستن و اينكه برام اصلا عجيبه كه يعني اينا كه عروس اند خودشون خانواده شوهر ن ...

ما اصلا چند روز سر همین ماجرا دعوا داشتیم تو سایت،چهل پنجاه صفحه تو یه تاپیک بحث کردیم آخر نتیجه نگرفتیم

اون مورد هایی ک خودشون خواهر شوهر بودن و عروس داشتن مدعی بودن ما خوبیم کاری به کار عروسامون نداریم 

من خودم خواهر شوهرم عروسمون هم تو همین سایت عضوه هم من از اون مینالم هم اون از من   هیچکدومم گردن نمیگیریم مشکل از ماس

@جانآفرین  

یه روز میاد مادر شوهر میشی و عروستم همینطوری باهات رفتار می کنه الان حوصله نداری پیر که شدی از هر را ...

عزیزم شما دختراشین بزرگتون کرده وظیفه شماس ک   دورشو پر کنید اون عروسشه هیچ وظیفه ای  نداره 

به نظرم میشه اون یکساعت رو با مادر شوهرش تلویزیون تماشا کنه.توی یه آپارتمان زندگی میکنن

یکی مثل شما کنار میاد خیلیا هم کنار نمیان 

ما اصلا چند روز سر همین ماجرا دعوا داشتیم تو سایت،چهل پنجاه صفحه تو یه تاپیک بحث کردیم آخر نتیجه نگر ...

داشتم تو اون تاپیک بحث علمی میکردم چیه هی صدا میکنی

مگه من نمیگم منو منشن نکن ریپلایم نزن 

آقا من استرس میگیرم خواهرشوهرم صدام میکنه برم به کی بگم   

همش تقصیر منه دریاچه ارومیه رو هم من خشک کردم تو خوبی 

Having fun while stuck in life