سلام میشه کمکم کنین یه عروس داریم دیشب رفتیم با شوهرم خونش اولا رفت تو اتاق کلی دیر تر اومد یه سلامی کرد بعد رفت تو آش پزخونه به بهونه چایی درست کردن و نیومد پیشمون تا چایی گرم شد و گذاشت جلومون بعدش دوباره رفت تو اتاق خودش منم بهش گفتم نمیخواد زحمت بکشی یه کم بیا بمون پیشمون انگار که نه انگار ۵ دقیقه موند همشم سرش تو گوشی بود بعدش رفت بیرون به بهونه نون اورد ماهم بلند شدیم چند وقت پیشم مادرم هی میرفت سر ساعتی معین فیلم ترکی تو ماهوارشون میدید کنترولو خراب کردن که نه خونشون اگه بخوام بی محلی کنم یا هر چی بیشتر از این داداشمو پر میکنه سمتمون و فقط هی میگه مامانم هر مهمونی که رفتی بدونه دعوت مامانشم میاره تو هرجا که بخوای بری میگه مامانم گفته واسم یخمک بیار دوست دارم مامانم گفته اون بیار تو رو خدا چه جوابی به این آدم بدم و طوری رفتار میکنه واقعا نمی دونم چیکارش کنم غط رابطه هم نمیشه بابام و داداش کوچیکم تو کارگاه داداشم کار میکنن میترسم تلافی رو رو اونادر بیارخ تورو خدا بگین خواهری هم داره هم عروسمه وقتی میری خونش همش اخم و تخم و تازه مارو آدم بده می دونن نه اونارو هر طور میخوان بهمون بیاحترایم میکنن اگه چیزیم بگی میگه لجت با خونواده زنم وزنم چیه اگه زنه بهش میگه بلند شو بلند میشه دقیقا مانند رباطیه واقعا نمی تونم بی خیال باشم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خودت داری میگی چجوریه دیگه. ما چی بگیم؟.به نظر من فقط تا میتونین ازش دوری کنین.برادری هم که از همچین ....طرفداری میکنه لنگه ی همونه میخوام صد سال سیاه نباشه.