سلام میشه کمکم کنین یه عروس داریم دیشب رفتیم با شوهرم خونش اولا رفت تو اتاق کلی دیر تر اومد یه سلامی کرد بعد رفت تو آش پزخونه به بهونه چایی درست کردن و نیومد پیشمون تا چایی گرم شد و گذاشت جلومون بعدش دوباره رفت تو اتاق خودش منم بهش گفتم نمیخواد زحمت بکشی یه کم بیا بمون پیشمون انگار که نه انگار ۵ دقیقه موند همشم سرش تو گوشی بود بعدش رفت بیرون به بهونه نون اورد ماهم بلند شدیم چند وقت پیشم مادرم هی میرفت سر ساعتی معین فیلم ترکی تو ماهوارشون میدید کنترولو خراب کردن که نه خونشون اگه بخوام بی محلی کنم یا هر چی بیشتر از این داداشمو پر میکنه سمتمون و فقط هی میگه مامانم هر مهمونی که رفتی بدونه دعوت مامانشم میاره تو هرجا که بخوای بری میگه مامانم گفته واسم یخمک بیار دوست دارم مامانم گفته اون بیار تو رو خدا چه جوابی به این آدم بدم و طوری رفتار میکنه واقعا نمی دونم چیکارش کنم غط رابطه هم نمیشه بابام و داداش کوچیکم تو کارگاه داداشم کار میکنن میترسم تلافی رو رو اونادر بیارخ تورو خدا بگین خواهری هم داره هم عروسمه وقتی میری خونش همش اخم و تخم و تازه مارو آدم بده می دونن نه اونارو هر طور میخوان بهمون بیاحترایم میکنن اگه چیزیم بگی میگه لجت با خونواده زنم وزنم چیه اگه زنه بهش میگه بلند شو بلند میشه دقیقا مانند رباطیه واقعا نمی تونم بی خیال باشم
اره دیگه دقیقا نی نی سایت مصداق بارز یه طرفه به قاضی رفتنه همینایی که از مثلا خواهر شوهر مینالن رو ...
آدما دنبال هرچی که تو ذات خودشون باشه میگردن ربطی به بدی کردن طرف نداره اگه میدونه طرف بده خوب خونش نیاد نیاد خونه ی من چه کاری بی احترامی می کنه رفتو آمدوهم غط نمی کنه
[QUOTE=214535711]عزيزم اينجا هر كس از ديد خودش داره ماجرا رو تعريف ميكنه چه عروس چع جاري چه خانواده ...
منظورم به شما نبود متاسفانه جو بدي عليه خانواده شوهر تو جامعه راه افتاده من پست اولم هم گفتم عروستون همينجا درس ياد گرفته بيشتر منظورم به اونايي بود كه از خانواده شوهر مينالن بود
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
به عروسا سیاست یاد میدن بد ذاتی یاد می دن تو نی نی سایت متاسفم یه طایفه رو از هم میپاشونن
اينجا يك كلمه طرف از خانواده شوهرش ميگه همچين راه حلهاي كوبنده و خانمان براندازي بهش ميكنند كه نگو من هميشه ميگم بابا فكر كتين عروس خودتون داره خاموش همينها رو ميخونه ياد ميگيره كه بايد اينجوري رفتار كنه با خانواده سوهر تازه اسمش رو هم گذاشتن سياست
عزیزم یه روز میاد این طرظ فکرتت عوض میشه وقتی می بینی غریبه که هیچ نصبتی باهات نداره از روش بیشتر می ...
عزیزم من میفهمم شماچیمیگی همسایه شما اخلاقش باعروس شما فرق داره ادما اخلاقشون یکینیس پس یکی دوس داره دورش شلوغ باشه یکی دوس داره دورش خلوت باشه اینم ایراد از عروس شما نیس باید از پسرش توقع داشته باشه ن عروسش پسرش بره سر بزنه گاهی اونم با این خرج و مخارج باید توقع ها کم شه من مادر بزرگ خودم بنده خدا تنهای تنهاس ولی بجای توقع از عروس از دختراش توقع داره میره پیششون اوما میرن ولی عروسش خوشش از شلوغی و مهمون نمیاد باهاشون راحت نیس دوسم نداره زوری نیس ماهم میگم فداسرش من خودم واقعا با مادر شوهرم حرفی ندارم اصلا ازش خجالت میکشم وقتی تنها میشم باهاش خیلی خجالت میکشم ازش سختمه واقعا بخاطر همین دوس دارم شوهرم باشه اصلا راحت نیستم باهاشون شماهم بنظرم مرزا رو رعایت کنید اینطوری خودتونم ارامش بیشتری دارین من اینا رو خواهرانه بهت گفتم تا خودتون ارامش تون بیشتر باشه بیخیال عروس بشین فقط ی احترام بزارین صمیمیت باعث شکستن حرمتا میشه
میشه برای خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم
عزیزم من میفهمم شماچیمیگی همسایه شما اخلاقش باعروس شما فرق داره ادما اخلاقشون یکینیس پس یکی دو ...
خوب عزیزم اگه کسی دوست داره تو خلوط باشه باشه مشکلی ندارم اما اینو که من دوست ندارم بیای خونم اما میام خونتو کجای دلم جا بدم اگه دوست داره تنها باشه پس چرا خونه آدمای که بهشون بی احترامی میکنه میره از رودرواسی من سواستفاده میکنه