zaynab77 مدیر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 عنوان درد زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 56 پست بچها از دیشبه درد دارم حدودا ۵دقیقه یبار ولی زیاد نیست بنظرتون کی برم بیمارستانخیلیی کمه دردم از درد پریودیمم کمتره مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 1400/08/16 | 11:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
senyoreta عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2530 اخه چرا تموم نمیشه از دیشب مدام درد دارم اصلا نتونستم بخوابم انقباضم ندارم چند روز قبلش هست این دردا من تو بچه اولم هیچ دردی قبلش نداشتم ولی زایمانم خیلی سخت بود صد برابر بیشتر از دومی تو دومی قبلش همینطور که شما میگید درد داشتم اینقدر زایمانم راحت بوووود حتی بخاطر این دردا دو یه بارم رفتم بیمارستان گفتن برو خونه
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 هر کس یه جوره عزیز من روی تخت بودم یه دختره با پای خودش اومد اصلا نه دردی نه جیغی خیلی راحت د ... ممنون عزیزم منم درد زیادی ندارم مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
senyoreta عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2530 الان نرو اذیتت میکنه کیسه ابت ک پاره شد و دردات زیادتر شد برو هم دردت زیاد شد برو واسه کیسه آب نمون من کیسه این ک پاره میشه یه دقیقه بعد بچه دنیا میاد
maaryam_m عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 15478 باشه عزیزم ممنون دردام از دیشبه ی اندازس بیشتر نشده انقباضم ندارم طبیعیه داره رحمت و لگنت اماده زایمان میشهزود نری ک واست امپول فشار میزنن
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 چند روز قبلش هست این دردا من تو بچه اولم هیچ دردی قبلش نداشتم ولی زایمانم خیلی سخت بود صد برا ... من اولیه عزیزمشما رفتید چند سانت باز بود دهانه رحمت مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
jigali عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 17048 من یه ماه اینطوری درد داشتم.وارد ۴۱ هفته بودم درد نداشتم فشارم بالارفت زایشگاه بشتری کرد ۲۴ساعت درد کشبدم آخر سزارین شدم😞😞دخترم وارد لگن نشد اصلا
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 طبیعیه داره رحمت و لگنت اماده زایمان میشه زود نری ک واست امپول فشار میزنن خودمم نمیخوام امپول فشار بزنن یجا بهم گفتن پاشم تند تند راه برم؟ مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 من یه ماه اینطوری درد داشتم.وارد ۴۱ هفته بودم درد نداشتم فشارم بالارفت زایشگاه بشتری کرد ۲۴ساعت درد ... من دکترم گفت بچت تو لگن اومده الانم درد لگن دارم یعنی از پریشبه مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
maaryam_m عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 15478 خودمم نمیخوام امپول فشار بزنن یجا بهم گفتن پاشم تند تند راه برم؟ مگه ماما خصوصی نداری؟
senyoreta عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2530 من اولیه عزیزم شما رفتید چند سانت باز بود دهانه رحمت اولی ۴سانت بود از یک شب بستری شدم ۱۱ظهر دنیا اومد دومی رفتم ۹سانت بود مستقیم رو تخت زایمان بردنم بیست دقیقه بعدم بچم دنیا اومد شوهرم تعجب کرده بود 😂
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 دردای زایمان خیلی فرق دارن وقتی بیان میفهمی.میخوای برو مطب معاینه بشی ولی زایشگاه بری اذیتت میکنن مرسی عزیزم 😘 مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 مبارک باشه ایشالله بسلامتی لطفا برای من وهمه منتظرا دعا کن وای چه حس حالی خدایا شکرت چشم عزیزم انشالله ب زودی باردار باشی و خدا ی نینی فندقی خوشگل بزاره تو دل همه منتظرا مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 هم دردت زیاد شد برو واسه کیسه آب نمون من کیسه این ک پاره میشه یه دقیقه بعد بچه دنیا میاد اره عزیزم خودمم منتظرم کمی دردم بیشتر بشه بعد برم مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 مگه ماما خصوصی نداری؟ ن مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...
zaynab77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 5736 اولی ۴سانت بود از یک شب بستری شدم ۱۱ظهر دنیا اومد دومی رفتم ۹سانت بود مستقیم رو تخت زایمان بر ... چ عالی😍 مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...