2821
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 56 پست
۳۹و۱ روز ن نرفتم عزیزم بیمارستان ازمون دوره نمیتونستم برم

ببین اصلا نترس من تو زایمان دومیم ماما گفت قرص گل مغربی بذار واژنت شبی یکی از سی و نه هفته به بعد منم ۵یا شش شب گذاشتم اینقدر راحت بود. بهت گفتم ک تو هم برو همینو بخر نگران هیچیم نباش

ببین اصلا نترس من تو زایمان دومیم ماما گفت قرص گل مغربی بذار واژنت شبی یکی از سی و نه هفته به بعد من ...

مرسی عزیزم واقعا ممنون بابت راهنمایی های خوبت

الان ی ترشح قهوه ای رنگ دیدم دارم اماده میشم برم بیمارستان دیگه حتی ی ذره دردم ندارم گاهی ی کوچولو دل پیچه میاد و میره

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی عزیزم واقعا ممنون بابت راهنمایی های خوبت الان ی ترشح قهوه ای رنگ دیدم دارم اماده میشم برم بیما ...

خواهش گلم رفتی بیمارستان هر موقع اومدی ایشالله بیا خبرهای خوب بهم بده ک نی نی دنیا اومده 

اخی چ حس و حال قشنگی انشالا زود زود نی نی دنیامیاد

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

چند هفته ای گلم اگه کلاس های قبل زایمان بری بیمارستان رایگان بهت ماما خصوصی میده

چه جوری باید برای این کلاسا اقدام کرد عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
هر بیمارستانی ک مورد نظرته رو باید بری بپرسی اونجا خودشون راهنماییت میکنند گلم

ممنونم عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خواهش گلم رفتی بیمارستان هر موقع اومدی ایشالله بیا خبرهای خوب بهم بده ک نی نی دنیا اومده 

اره عزیزم دنیا اومد

التن برون گذاشتن تو دستگاه نگرتنشم براش دعا کنید لطفا🥺

ان شاءالله که زایمان راحتی داشته باشی و بچه ات رو سالم بغل بگیری واسه منم دعا کن خدا به منم یه فرشته ...

دعا کردم عزیزم ایشالله بیای همین تاپیکم خبر بارداریتو بهم بدی

سلام عزیزم مبارک باشه گلم ایشالله زود خوب خوب میشه اصلا نگران نباش گلم  زایمانت راحت بود ؟

مرسی عزیزم انشالله

اره سخت بود ولی ن اونجوری ک تو نت میخونیم