2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 56 پست
واقعا؟ همینجوری بری بیمارستان هرکی از راه برسه معاینت میکنه🥴 باید حتما ماما خصوصی میگرفتی تا راحت ...

اره😭😭😭

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه بچه اولت هم هست واقعا چرا اینکارو کردی؟  میتونی برو سزارین شو

ن عزیزم نمیتونم

هزینه ماما خصوصی خیلی بود ۸میلیون میخواست مام الان اونهنه نداریم

ن عزیزم نمیتونم هزینه ماما خصوصی خیلی بود ۸میلیون میخواست مام الان اونهنه نداریم

بالاخره بچه هزینه داره 

واقعا می ارزه به اذیتی هاش 🥺

چی بگم ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی

بالاخره بچه هزینه داره  واقعا می ارزه به اذیتی هاش 🥺 چی بگم ان شاالله زایمان راحتی داشته باش ...

ممنون عزیزم 

میدونم پولشو داشتیم این ماه مشکلی پیش اومد همه پولمون خرج شد وگرنه مشکل هزینش نبود

کاش قرض میکردی یا طلا میدادی بخاطر خودت میگم عزیزم

میدونم عزیزم کسی نیست ک قرض کنیم وگرنهه خودمم اونجوری راحت تر بودم🤦‍♀️

ن عزیزم نمیتونم هزینه ماما خصوصی خیلی بود ۸میلیون میخواست مام الان اونهنه نداریم

چخبره مگه اینجا پونصد تومان تا یک تومان هست یعنی بهترینشو بگیری یک تومان کجایی عزیزم مگه شما؟

چخبره مگه اینجا پونصد تومان تا یک تومان هست یعنی بهترینشو بگیری یک تومان کجایی عزیزم مگه شما؟

تهران عزیزم حتما اون ماما همراه ک اینقد میگیره

تهران عزیزم حتما اون ماما همراه ک اینقد میگیره

ن گلم من نیشابورم ماما همراه نیست مطب داره خیلی معروفه اومد ۵۰۰گرفت بعد من متخصص زنان دکترمم گفتم برا زایمانم بیاد باهم جمعش شد سه میلیون و پونصد البته پارسال الان دیگه نهایت یک میلیونه

ن گلم من نیشابورم ماما همراه نیست مطب داره خیلی معروفه اومد ۵۰۰گرفت بعد من متخصص زنان دکترمم گفتم بر ...

چ خوب عزیزم ن اینجا واقعا گرونه نمیدونم چیکار میکنن حالا واقعا تو این شرایط اقتصادی خیلی زیاده برامون هزینه بمیارستانم ب کنار

چ خوب عزیزم ن اینجا واقعا گرونه نمیدونم چیکار میکنن حالا واقعا تو این شرایط اقتصادی خیلی زیاده برامو ...

چند هفته ای گلم اگه کلاس های قبل زایمان بری بیمارستان رایگان بهت ماما خصوصی میده

چند هفته ای گلم اگه کلاس های قبل زایمان بری بیمارستان رایگان بهت ماما خصوصی میده

۳۹و۱ روز ن نرفتم عزیزم بیمارستان ازمون دوره نمیتونستم برم