من تو عقدم بعد وقت خرج و مخارج مثلا دکترم یا لباس گرفتن یا شارژ گوشی و این جور هزینه ها همش غرغر میکنن و نمیگیرن و میگن وظیفه تو دیگه با ما نیست و با شوهرته در حالی که از چند جا پرسیدم گفتن هنوز تو عقدی با خانوادته
بعد من یه مقدار پول دارم که اونو گذاشتم برای همینجور هزینه ها شارژ و لباس و مانتو تا موقعی که برم خونه خودم بعد هر چی از اون پول اضاف اومد تا یه سال دیگه بقیشو برای جهازم خرج کنم اما مامانم هردقیقه بر میداره میگه بیا این پولو بردار بریم برای جهازت خرجش کنیم در حالی که بعدش هزینه هیچکدوم از احتیاجاتمو به عهده نمیگیره حتی اگه بگم 5 تومن بده به شوهرم زنگ بزنم دلم براش تنگ شده
البته همسر من با اینکه تو عقدیم و وظیفه ای نداره همیشه برام خرج کرده ولی میگه که وظیفه تو در اصل با پدر و مادرته تو زمان عقد
حتی یادم.نمیره که وقتی مریض شدم و برای دکترم بابام برداشت فحشم داد که چرا مریض شدی اونم فهش مثبت 18
علت فهششم فکر نکنین برای دلسوزی بوده فقط به خاطر پول فهش داد چون مجبور شد دو تومن پول امپولامو بده در حالی که نامزدم نزدیک 5 تومن تو این چند ماه برای بیماریم خرج کرد
بعد موقعی که همین نامزد. میخواد بیاد خونمون کلی غرغر میکنن البته پشت سرش
چون اجتماعی نیستن و دوست دارن تو خونشون هیچکی نیاد😔
من باید کلی فهش و غرغراشون و پشت سر نامزدم تحمل کنم حتی هیچی بهشون نمیگم با اینکه عصابم خورد میشه که دارن در موردش اینجوری حرف میزنن برای همین کمتر نامزدمو دعوت میکنم
برای بیماریمم که بابام فهشم میده انگار من برداشتم دعا کردم خدایا برای من بیماری بفرست ☺
مثلا اگه معتاد شده بودم بعد بابام فهشم میداد منطقی بود وناراحت نمیشدم یا بیماری من به خاطر مراقبت نکردن یا یه علت خاصی به وجود میومد که من توش مقصرم یه چیز 💔
به نظرتون واقعا رفتار پدر و مادر من خودخواهانه نیست؟
یعنی شما بودین میرفتین اون پول رو برای جهازتون خرج کنین ؟یا من رفتارم خودخواهانست ؟
من اصلا دوست ندارم رفتارم شبیه والدینم از روی خودخواهی باشه😔که یه روزیم بچم در موردم این مدلی فکر کنه