2777
2789
یچیز بگم شاید خدا بهتر بدونه چی برات بهتره ممکنه الان برات خیلی سخت باشه چون بهش حس داری اما بعدا یر ...

اینن بگم برای رسیدن بچیزای خیلی عالی قیمتی پرداخته میشه تا نشون بدی برات ارزش داره اما با عقل و دل باهم میشه تشخیص داد که چه مقدار قیمت لازمه شاید برای بدست اوردن ادمی که شخصیت مطابق میلت داشته باشه متحمل این درد الانت شدی ولی وقتی به ادم درستش رسیدی میکی ارزششو داش تا قدرشو بدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بسپاربه خدا 100تاصلوات نذرامامزاده ابوتراب کن حاجتتومیده منم برای بابات نذرمیکنم ازاتاق عمل اومدب ...

برای رسیدن به یکی جواب میده 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

ممنونم آبجی جونم خوش حال میشم کمکی کرده باشم خاطرجمع باش بابات هیچ کارش نمیشه مطمئنم

فدای محبتت.   الان زنگ زدم میگه قلبم داره ایقد تند تند میزنع بمیرم براش ترسیده 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
برای رسیدن به یکی جواب میده 

برای هرحاجتی که داری اگه به صلاحت باشه مطمئن باش به ثانیه نمی‌کشه جواب میده بایدبگی 100تاصلوات نذرامام زاده ابوتراب میکنم هدیه به خودش وخاندانش و99تاصلوات بفرستی یکیشونگه داری وقتی حاجتتودادبعدبگی

خدایادوست دارم❤️
ممنونم آبجی جونم خوش حال میشم کمکی کرده باشم خاطرجمع باش بابات هیچ کارش نمیشه مطمئنم

حالا من بدبخت عاشق مهدیم ...   

برای هرحاجتی که داری اگه به صلاحت باشه مطمئن باش به ثانیه نمی‌کشه جواب میده بایدبگی 100تاصلوات نذرام ...

باشه مرسی عزیزدلم 

عزیزم جنسیت نی نیم چیه؟سالم بغلم میاد؟ خونمون کی تموم میشه؟ 

حس میکنم دختره سالم بغلت میاد

عزیزم پول باشه زودتموم میشه ولی حس میکنم نی نی میادخونه خودتون وقتی به دنیابیاد نی نی وازطرف من ببوسی برای منم ازته قلبت دعاکن

خدایادوست دارم❤️
خداکنه این روزا بگذره خیلی دارم عذاب میکشم خداکنه یاعشقش ازدلم بیرون بره یابرگرده خسته شدم ازاین وضع ...

برای اینکه حس وابستگی عاطفیش از دلت کم رنگ شه اولین چیز اینه که با اختیار اینکار رو نکنی ینی بخودت نگی باید فراموشش کنم چون ذهنت بدترش میکنه بجاش بیخیال باش و برااینکه ذهنت مشغول نشه برای ایندت و حالت برنامه بچین مثلا من میخوام کنکور بدم بشینم برنامه بچینم چی بخونم اینا تا مثلا برم فرهنگیان وقتی فرهنگیان قبول شم هم دانشگاه خوبیه هم درامد و شغل ثابت و مناسب داری مثلا میگما به خوبیای هدف جدیدت فکر کن تا عاشق راه جدیدت شی بعد اینقدر ذهنت نشغول هدفای خودتو پیشرفت خودت میشه که نمیفهمی چطور از ذهنت دراومده اون مدق وقتی ارزش های خودتو بالابردی میبینی خودش برمیگرده اگه برنگشت یا برگشت ولی اون موقع حواست جمع باشه ببینی چرا برگشت؟ واقعا فرد مناسبیه؟ ممکنه با یکی روبرو شم که اخلاقش بیشترازین شخص باب میلم باشه؟ تا وقتی مجردی دلتو بیکی نبند