2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا12ساعت دیگه یا12روزدیگه 

من کی ازدواج میکنم؟به کراشم میرسم؟

باردار نیستم 💕 ‼️تخفیف ویژه‼️محصولات نانو سان آلمان 🥳🥳🥳🔵 تمامی محصولات بدون بو و آسیب می‌باشند🔵 مناسب برای مامان های باردار ، افراد با ریه های حساس و...فرصت را از دست نده 💃💃💃💃💃همین حالا با شماره ی زیر تماس بگیر یا توی واتساپ پیام بده 🤩🤩🤩🤩 👇👇👇👇👇09130540112😎 خالقی هستم ، نماینده ی رسمی شرکت ، در خدمت شما
هرچه قدر دعامیخونم درد ودل میکنم باخدا گریه میکنم عشقم برنمیگرده😭😭😭💔

یچیز بگم شاید خدا بهتر بدونه چی برات بهتره ممکنه الان برات خیلی سخت باشه چون بهش حس داری اما بعدا یروزی یجایی به ادمی بدل میبندی که هم نیازهاتو براورده میکنه هم مطلبق ملاک های تو باشه هم دوست داشته باشه شاید شعله عشق جدیدت شدت بیشتری داشته باشه خدا داند 

عزیزم توارامش داشته باش اگه نیومدبدون حتمایه حکمتی هس ویه جای دیگه خوشبخت میشی

من کی ازدواج میکنم؟به کراشم میرسم؟؟

باردار نیستم 💕 ‼️تخفیف ویژه‼️محصولات نانو سان آلمان 🥳🥳🥳🔵 تمامی محصولات بدون بو و آسیب می‌باشند🔵 مناسب برای مامان های باردار ، افراد با ریه های حساس و...فرصت را از دست نده 💃💃💃💃💃همین حالا با شماره ی زیر تماس بگیر یا توی واتساپ پیام بده 🤩🤩🤩🤩 👇👇👇👇👇09130540112😎 خالقی هستم ، نماینده ی رسمی شرکت ، در خدمت شما
یچیز بگم شاید خدا بهتر بدونه چی برات بهتره ممکنه الان برات خیلی سخت باشه چون بهش حس داری اما بعدا یر ...

خداکنه این روزا بگذره خیلی دارم عذاب میکشم خداکنه یاعشقش ازدلم بیرون بره یابرگرده خسته شدم ازاین وضع😔مرسی از راهنمایی های خوبت عزیزدلم ❤

بابام الان می‌ره اتاق عمل،🥺🥺🥺🥺    چیزیش نمیشه؟؟

نه بسپاربه خدا 100تاصلوات نذرامامزاده ابوتراب کن حاجتتومیده منم برای بابات نذرمیکنم ازاتاق عمل اومدبیرون بگوتانذرموبدم

خدایادوست دارم❤️
نه بسپاربه خدا 100تاصلوات نذرامامزاده ابوتراب کن حاجتتومیده منم برای بابات نذرمیکنم ازاتاق عمل اومدب ...

ان شا الله . چشم.  فدات بشم اجی مهربونم خدا حاجتت رو بده.

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت