اینن بگم برای رسیدن بچیزای خیلی عالی قیمتی پرداخته میشه تا نشون بدی برات ارزش داره اما با عقل و دل باهم میشه تشخیص داد که چه مقدار قیمت لازمه شاید برای بدست اوردن ادمی که شخصیت مطابق میلت داشته باشه متحمل این درد الانت شدی ولی وقتی به ادم درستش رسیدی میکی ارزششو داش تا قدرشو بدونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداکنه این روزا بگذره خیلی دارم عذاب میکشم خداکنه یاعشقش ازدلم بیرون بره یابرگرده خسته شدم ازاین وضع ...
برای اینکه حس وابستگی عاطفیش از دلت کم رنگ شه اولین چیز اینه که با اختیار اینکار رو نکنی ینی بخودت نگی باید فراموشش کنم چون ذهنت بدترش میکنه بجاش بیخیال باش و برااینکه ذهنت مشغول نشه برای ایندت و حالت برنامه بچین مثلا من میخوام کنکور بدم بشینم برنامه بچینم چی بخونم اینا تا مثلا برم فرهنگیان وقتی فرهنگیان قبول شم هم دانشگاه خوبیه هم درامد و شغل ثابت و مناسب داری مثلا میگما به خوبیای هدف جدیدت فکر کن تا عاشق راه جدیدت شی بعد اینقدر ذهنت نشغول هدفای خودتو پیشرفت خودت میشه که نمیفهمی چطور از ذهنت دراومده اون مدق وقتی ارزش های خودتو بالابردی میبینی خودش برمیگرده اگه برنگشت یا برگشت ولی اون موقع حواست جمع باشه ببینی چرا برگشت؟ واقعا فرد مناسبیه؟ ممکنه با یکی روبرو شم که اخلاقش بیشترازین شخص باب میلم باشه؟ تا وقتی مجردی دلتو بیکی نبند