2777
2789
عنوان

خیانت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 3838 بازدید | 97 پست
نه عزیزم پدرم 3 ساله فوت شده اارامشی دیگه واسمون نمونده بود خانوادمون پاشید من مجبور شدم تو 13 سالگی ...

دختر گریه مو دراوردی

😢

خدا خیلی بزرگه

انشاءالله خواهرتم مثل خودت خوشبخت بشه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

احتمالا حضوری هم رفته💔💔

تا مطمئن نشدی قضاوت نکن شاید فقط از طریق چت نیاز محبتشو جبران می‌کنه می‌دونم کارش اشتباهه ولی زنانی که خلا عاطفی داشته باشن بخاطر توکل نکردن بخدا و نداشتن ایمان ‌‌‌‌‌قوی متاسفانه به سمت اینچیزا کشیده میشن شما سعی کن در این مورد خیلی تند و بی پروا حلو‌ نری از خدا کمک بخواه بهت صبر بده زیاد  با مادرت در نیفت  

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله
من که هیچ وقت مامانمو نمیبخشم چون باعث بدبختی ما اون بود 

بله حق داری ممکن بود خیلی از اتفاقات نیفته یا بر عکس بیفته

خدا خودش کمکش کنه سر به راه بشه

اونم ازدواج کرده زندگیش خوبه هرچند اونم مثل من زود ازدواج کرد من یبارم طلاق گرفتم 

اخی عروس شدین پس جفتتون

گلم جدا شدی اونم حلال خداست دیگه

اصلا مهم نیست گذشته ای که توش حق انتخاب نداشتی

تو شرایطی که داشتین خب یکی از بهترین گزینه ها بوده 

امیدوارم خوشبخت بمونید

اخی عروس شدین پس جفتتون گلم جدا شدی اونم حلال خداست دیگه  اصلا مهم نیست گذشته ای که توش حق ان ...

اره خدارو شکر ممنون عزیزم ولی مجبور شدم دخترمو ترک کنم چندساله نمیبینمش از شوهر اولم یه دختر دارم این نصف بلاهایی بود که سرم اومده سرتو درد نیارم گلم مرسی که گوش کردی 

بعد بابام 3 بار ازدواج کرده اون سر به راه نمیشه من خوب میشناسمش 

ماشاالله 3 بار

بیکار نشسته

خب شوهر میخواست که داشت

دیگه خیانت کردن و طلاق گرفتنش چی بود

هیچ وقت نیومد شمارو ببینه یا بخواد برید پیشش زندگی کنید؟ 

اره خدارو شکر ممنون عزیزم ولی مجبور شدم دخترمو ترک کنم چندساله نمیبینمش از شوهر اولم یه دختر دارم ای ...

چقدر بد که دخترت مادرشو کنارش نداره ولی خب بزرگتر که شد قطعا درک میکنه که مجبور بودی

به این چیزا خیلی فکر نکن وقتی کاری از دستت برنمیاد

اخه معمولا اونایی ک سن کم شوهر میکنن ترک تحصیل میکنن🙄 ایدیت هم اشتباس.kosholo. نه کوخولو😂🤦🏼‍♀️

ببین با این ک من مجردما ولی از طرز حرف زدنت چندشم شد کاش یاد بگیرم ب ما ربطی نداره زندگی دیگران چ شکلیه چون ن ما جاشیم ن تو خانوادش ن هم تو اون موقعیت شاید ما بودیمم اینکارو میکردم شمام با ۱۷ سال سن یکم بزرگ باش کارتن نبین 

دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
ماشاالله 3 بار بیکار نشسته خب شوهر میخواست که داشت دیگه خیانت کردن و طلاق گرفتنش چی بود هیچ و ...

یه جوری ولمون کرد پشت سرشم نگاه نکرد من بعدش ازدواج کردم البته به میل خودم نبود خواهرم تو خونه اینو اون میموند شوهرش به زور راضیش کرده بود خواهرمو ببره پیشش همچین آدمیه مادر من 

چقدر بد که دخترت مادرشو کنارش نداره ولی خب بزرگتر که شد قطعا درک میکنه که مجبور بودی به این چیزا خی ...

اگه اذیتم نمیکردن طلاق نمیگرفتم 7 سال تموم عذاب کشیدم اخرش دیگه تحملم تموم شده بود