2777
2789
عنوان

خیانت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 3838 بازدید | 97 پست
اخه معمولا اونایی ک سن کم شوهر میکنن ترک تحصیل میکنن🙄 ایدیت هم اشتباس.kosholo. نه کوخولو😂🤦🏼‍♀️

این هم که شما نوشتین کوشولو خونده میشه

من واقعا درکتون نمیکنم ازار دارین مگه؟ به شما چه ربطی داره ایشون چطور زندگی میکنن چرا ما انقدر دچار فقر فرهنگی هستیم

مخالف حضور اقایون در سایت😶✌
ن من قصد ادامه تحصیل دارم من مث همه نیستم  میدونم غلطه دیگه نشد درستش کنم  بنظرم یذره رو ...

عزیزم شما حرفاشو ب دل نگیر باید قضاوت میکنن....من خیلی ادم مثل شما دیدم ک متاهلن تو این سن یکیشم دکتر شد اینا رو باید برد مهدکودک ک یاد بدن در مورد زندگی دیگران نظر ندن

دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی پایگاه سلامت و بهداشت جای ک داداشتو میبردین برا واکسن ی مشاور رایگان و خوب داره برو پیش اون راهنماییت کنه

دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤
اگه اذیتم نمیکردن طلاق نمیگرفتم 7 سال تموم عذاب کشیدم اخرش دیگه تحملم تموم شده بود 

میدونم عزیزم یه مادر واقعی وقتی از همه چیزش یعنی بچه ش میگذره یعنی هییییییییییییچ راهی نداره 

اتفاقا خیلی وقتا جدا شدن بهتره تا اینکه بچه تو استرس و تنش و... بزرگ بشه. 

مطمئن باش درک میکنه چون خودشم یه مادر میشه

راستی 

خدا دخترتونو حفظ کنه و محبت شما رو تو دلش هر روز بیشتر کنه ❤

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
عزیزم شما حرفاشو ب دل نگیر باید قضاوت میکنن....من خیلی ادم مثل شما دیدم ک متاهلن تو این سن یکیشم دکت ...

آخه واقعا کارشون خیلی زشته این زندگیه منه و خوب و بدش برای خودمه و آسیبی به زندگی دیگران نمیزنه☹

آخه واقعا کارشون خیلی زشته این زندگیه منه و خوب و بدش برای خودمه و آسیبی به زندگی دیگران نمیزنه☹

زدواج تو این سن  عجیب نیست  همکار خواهر من زندگی چندین میلیاردی داشت دخترشو ۱۶ سالگی عروس کرد گفت من میفرستادم درس میخوند و در اخر دنبال موقعیت ازدواجی خوب الان ک پیش اومده ازدواج میکنه درسشم میخونه و واقعا همین شد اون سال اول جلوتر از همه ما قبول شد رفت .........استقلال خوبه همه چیز ب توازن اینا میرن از اونور بوم بیفتن پایین ...دقیقا هر کسی ی شرایطی داره و ی جوری بزرگ میشه و زندگی میکنه از قدیم گفتن صلاح مملکت خویش خسروان دانند ..عشقتون مانا همیشه شاد و پیروز باشین

خیلی ممنون😍قلبتون خیلی مهربونه ایشالله زنده باشین 💋

فداتشم قشنگم 😍😘😘❤