2777
2789
عنوان

خیانت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 3838 بازدید | 97 پست
مرسی عزیزم

😘😘

دختر ترک تبار❤کاربری واگذار شده ست قبلا با شماره من مال دوستم بوده و در تاریخ 17/10/1400 ب دست من سپرده شد .....بانوی سرباز...اگ کاربریو خودم ساخته بودم اسمشو میزاشتم میقولی 🤣❤

راستش اصلا فکرشم نمی تونم کنم مادرا خیانت کنن اخه ادم احساس می کنه خیلی پاکن من به همه مادرا به این چشم می بینم تا اینکه این تاپیک دیدم همه باورام نابود شد

این جا حتی ی امضا ساده از اشعار مورد داره واقعا الان من امضامو عوض کردم نی نی یار جان مشکل مم......کت حل شد؟♥کاربری پنجمه منه اگه مخالفی ریپ نزن مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش اصلا فکرشم نمی تونم کنم مادرا خیانت کنن اخه ادم احساس می کنه خیلی پاکن من به همه مادرا به این ...

مامانم منم پاک بود.. متنفر بود از این کارا اما نمیدونم چه مرگش شد

امیدوارم زودتر دستش رو بشه 

مامانم منم پاک بود.. متنفر بود از این کارا اما نمیدونم چه مرگش شد امیدوارم زودتر دستش رو بشه 

ببین اصلا دعا نکن دستش روشه میدونی چرا چون مادرت الان تف سر بالاس هرکاری کنی به خودت برمیکرده بعدش تا کوچیک ترین  حرفی بزنی مسخرت می کنن دلتو می شکنن بخیالش شو تو وظیفه تو انجام دادی فقط باید به بابات بگی بی سرصدا طلاقش بده تا کسی نفهمیده بعدشم بگن دیگه به تفاهم نرسیدم نمی تونیم باهم زندگی کنیم 

این جا حتی ی امضا ساده از اشعار مورد داره واقعا الان من امضامو عوض کردم نی نی یار جان مشکل مم......کت حل شد؟♥کاربری پنجمه منه اگه مخالفی ریپ نزن مرسی

سلام دوست عزیز امیدوارم مثل من نشی بتونی این دوران سخت و رد کنی 

مادرم و پدرم خیلی رابطه شون خوب بود خیلی باهم صمیمی بودن همه شهرستان ما از خوبی مامانم میگفتن 

۱ هفته پیش مادرم داره به پدرم خیانت میکنه 

کلا به بهم ریختم قلب درد گرفتم.

اعتماد به نفسمو از دست دادم. دلم میخاد عقده دلمو رو یکی خالی کنم. 

قبل اتفاق با تیم نوجوانان استقلال قرارداد بسته بودم. 

بعد اون اتفاق سر تمرین و مسابقه کلا خراب میکردم قلب درد و فکر نمیذاشت بازی کنم‌. و باعث شد با من فسخ کنن بخاطر یسری کار های غلط آینده فوتبالی و روح و روان من خراب شد. 

از اون روز حتی از سایه خودمم میترسم‌.

به کسی اعتماد ندارم. 

حالم از آدما به هم میخوره.

پدرمادر های عزیز لطفا مراقب رفتار تون باشید که کوچک ترین اشتباه باعث میشه فرزند تون رو نابود کنید.🖤

سلام دوست عزیز امیدوارم مثل من نشی بتونی این دوران سخت و رد کنی  مادرم و پدرم خیلی رابطه شون خ ...

درک میکنم

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید