2777
2789
عنوان

خیانت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 3838 بازدید | 97 پست
دوس داری به عنوان کسی که مادش اینجورادمیه ازت یادشه نکن ابروشونبر بگواگه بابامونمیخوای طلاق بگیرولی ...

هوم میدونم اگ بهش بگم از بابام جدا شه جدا نمیشه.. بخاطر همین میگم اگ ازش جدا نشه با وجود اسکرین شاتایی ک دارم به بابامو بقیه نشون میدم

میخوام مجبورش کنم ک از بابام طلاق بگیره

خداروشکر زندگی خوبی دارم اصلا بهش فکر نمیکنم ولی بلاهایی که سر من و بابام و خانوادم آورد هیچ وقت فرا ...

خداروشکر گلم

واقعا سخته گذشت کردن تو این مسائل 

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهووم خداازش نگذره بابام از دست کاراش دق کرد حلالش نمیکنم بمیره هم نمیرم سرخاکش

شما با پدرت می مونی؟

یه نفر ارامش یه خانواده رو ببین چجوری می گیره

خواهر منم از روز عقد خیانت می کرد تا روز طلاق که بچه ده ساله داشت.فقط اون وسط ۹ ماه بارداری خیانت نکرد

شوهرش دست به دست با پسر غریبه مچشو گرفت.تلفن هاشو می گرفت می بخشید ،ولی این توبه نمی کرد

بعد اینکه پدرم میرفت سرکار چون بابام نانوا بود صبح زود میرفت 3 صبح میرفت نونوایی 

لهی بمیرم برا بابات.. بابای منم نونواعه میره جون میکنه کار میکنه اونوقت مامانم 

هوفف

نمیگم خوبه اما بدم نیست..بابام تنها مشکلی ک داره محبت کردن بلد نیست 

همین محبت کردن خیلی مهمه 😔 

همه جنبشو ندارن و نمیتوننن تحمل کنن ونیازشون رو اینجوری بر طرف میکنن متاسفانه 

عزیزم اگه میتونی یه تذکر به مادرت بده که متوجه بش فهمیدی 

با پدرت هم اگه راحتی صحبت کن که رابطه اش رو بهتز کنه با مادرت 

خدا بهت ارامش بده و مادرتون هم به راه راست هدایت کنه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
نمیگم خوبه اما بدم نیست..بابام تنها مشکلی ک داره محبت کردن بلد نیست 

مادرت فقط از طریق چت خیانت می‌کنه یا حضوری هم ملاقات دارع با اون اقا

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله
خودت چند سالته؟ حرف مامانت چیه؟ پای درد و دلش بشین، به نظرت چرا طلاق نمیگیره؟

من بیست سالمه 

مامانم حتی اگ از بابام متنفرم باشه طلاق نمیگیره.. نمیدونم چرا:(

هوم میدونم اگ بهش بگم از بابام جدا شه جدا نمیشه.. بخاطر همین میگم اگ ازش جدا نشه با وجود اسکرین شاتا ...

خو اول نشونش بده بلکه جداشه تاجای که میتونی سعی کن ابروشونبری ان شاءالله مشکلت حل بشه مادرتم توبه کنه 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
لهی بمیرم برا بابات.. بابای منم نونواعه میره جون میکنه کار میکنه اونوقت مامانم  هوفف

خدانکنه عزیزم دیگه نیست پیشم خدا اونم ازم گرفت فقط بابامو داشتم 😢😢انشالله سایه پدرتون همیشه بالا سرتون باشه سلامت باشن 

من بیست سالمه  مامانم حتی اگ از بابام متنفرم باشه طلاق نمیگیره.. نمیدونم چرا:(

یه مشاوره خوب برو‌ببین چی میگه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من بیست سالمه  مامانم حتی اگ از بابام متنفرم باشه طلاق نمیگیره.. نمیدونم چرا:(

احتمالا به خاطر بعد مالی و اینکه خب زندگیشه دیگه حتی ظاهری باشه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
شما با پدرت می مونی؟ یه نفر ارامش یه خانواده رو ببین چجوری می گیره خواهر منم از روز عقد خیانت می ک ...

نه عزیزم پدرم 3 ساله فوت شده اارامشی دیگه واسمون نمونده بود خانوادمون پاشید من مجبور شدم تو 13 سالگی ازدواج کنم خواهرم اواره خونه فامیل شد خونمونو فروخت موندیم تو خیابون تو خونه مردم خدا ازش نگذره