2777
2789

سلام 

دخترم ۲۰ روزشه کولیک داره ، واسه بهتر شدنش از تجربتون بگیین ، مخصوصا شبا ک خواب نداریم ، واقعااا سخته

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

داروی کولیک ایز بش بده

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه خواب نوزاد دانلود کن صدا سشوار براش پخش کن با ماشین بچرخونینش تا بخوابه‌.قطره ایزی کول اگه گیرت بیاد خیلی خوبه.چیزای نفاخ غذاهای دریایی و لبنیات هم نخور

صدای جارو برقی شرشز آب سشوار براش بزار آروم میشه برا دارو هم باید بری دکتر اما معمولا تا چهار تا شیش دارن

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

زاویه سرشو برای شیر خوردن تنظیم کن سرشو بیار بالا نزار طولانی مدت شیر بخوره زود به زود اروغشو بگیر حجم زیاد بهش شیر نده شکمشو ماساژ بده اگه شیرخشکیه از شیر خشکای مخصوص نوزادای کولیکی استفاده کن که سبک تره

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
ن بابا عرق نعناع برا نوزاد اخه وا 

عزیز دلم اینو دکتر دخترم گفتن 

منو خواهرام و دوستام ههمون از رستور ایشون استفاده کردبم و ضرری ندیدیم.بازم خوددانید

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰