2777
2789
عنوان

کی تا حالا خونه شمع درست کرده؟

176 بازدید | 16 پست

شمعای قبلیمو میتونم آب کنم دوباره شمع کنم و اینکه یه پستی دیدم گفته بود چوب بستنیو تبدیل به فیتیله چوبی میکنه برا شمع بنظرتون خوب میشه؟و اینکه ظرفی که توش پارافین شمعو اب میکنم بعدا قابل استفادست؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بله از شمعای قبلی میتونی استفاده کنی...بهتره ی ظرف مثل قوطی رب و...بذاری واسه اینکار نمیشه استفاده کرده ظرفو 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من جزو آرزوها و اهدافم هست که شمع سازی رو یاد بگیرم خیلی دوست دارم

خیلی سخت نییت یوتیوب فیلماشو ببینید

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

اره میشه اب کرد

چوب بستنی رو نشنیدم ولی فک کنم اونی که میگی چوبش فرق داره

نه نمیشه استفاده کرد چون با بدبختی تمیز میشه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

تو یوتیوب سرچ کن فیلماشو ببین..شمع سازی اصلا کاری نداره 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

خیلی راحته که

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
بله از شمعای قبلی میتونی استفاده کنی...بهتره ی ظرف مثل قوطی رب و...بذاری واسه اینکار نمیشه استفاده ک ...

عه ممنون گلم

شیشه خالی رب داشتم تو اون میشه بن ماری کنم؟

قوطی حلبی ندارم

اره میشه اب کرد چوب بستنی رو نشنیدم ولی فک کنم اونی که میگی چوبش فرق داره نه نمیشه استفاده کرد چون ...

ممنون گلم

اره میدونم فرق داره اینجا گفته با روغن زیتون خیسش کنید بعد یروز مث فیتیله میشه

لینکشو میذارم ببینید چطوریه

و اینکه بنظرتون تو شیشه خالی رب دارم میشه آب کنم؟

بله ان شاءالله حتما. منتظرم یه کم وقتم آزادتر بشه این شمعها رو جدیدا از یه پیج گرفتم 

ان شا الله

مبارک باشه خیلی نازن

ممنون گلم اره میدونم فرق داره اینجا گفته با روغن زیتون خیسش کنید بعد یروز مث فیتیله میشه لینکشو می ...

بنظرم ریسکه چون ممکنه بشکنه

ببین من خودم امتحان نکردم ولی با روغن و یذره طلق و فیتیله میشه یه چیزی درست کرد از شمع بهتر

اره میشه اب کرد چوب بستنی رو نشنیدم ولی فک کنم اونی که میگی چوبش فرق داره نه نمیشه استفاده کرد چون ...

سایت قاطی کرده لینک اینستارو میگه خطای سرور

بنظرم ریسکه چون ممکنه بشکنه ببین من خودم امتحان نکردم ولی با روغن و یذره طلق و فیتیله میشه یه چیزی ...

اره اون مدلیم دیدم

ممنون گلم

عه ممنون گلم شیشه خالی رب داشتم تو اون میشه بن ماری کنم؟ قوطی حلبی ندارم

دیگه نباید ازش استفاده کنی پارافین هم سخت پاک میشه هم مضره ی ظرف جدا بذاری برای اینکار بهتره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز