شمعای قبلیمو میتونم آب کنم دوباره شمع کنم و اینکه یه پستی دیدم گفته بود چوب بستنیو تبدیل به فیتیله چوبی میکنه برا شمع بنظرتون خوب میشه؟و اینکه ظرفی که توش پارافین شمعو اب میکنم بعدا قابل استفادست؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چوب بستنی رو نشنیدم ولی فک کنم اونی که میگی چوبش فرق داره
نه نمیشه استفاده کرد چون با بدبختی تمیز میشه
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
من جزو آرزوها و اهدافم هست که شمع سازی رو یاد بگیرم خیلی دوست دارم
خیلی راحته که
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
ممنون گلم اره میدونم فرق داره اینجا گفته با روغن زیتون خیسش کنید بعد یروز مث فیتیله میشه لینکشو می ...
بنظرم ریسکه چون ممکنه بشکنه
ببین من خودم امتحان نکردم ولی با روغن و یذره طلق و فیتیله میشه یه چیزی درست کرد از شمع بهتر