2777
2789
یه عکس بدمت برام رایگان درست میکنی؟

رایگان همه کاراشو میکنم اما با ایدی روش میفرستم براتون ک اگه خوشتون اومد اصلیشو بعد واریزی میفرستم اگه نه ک لازم نیس هزینه ای پرداخت کنید...یعنی برای نمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با منی؟واقعا؟🥰

آره . چونانرژي كه داري تو هر كار و كاسبي كه باشي مردم رو به سمتت جذب ميكنه . اين رفتارت بهترين بازاريابيه . خوش ذاتيه . آدم حلالي هستي و ميخواي مشتري با رضايت بهت پول بده . وقتي هم از كارت خوشش بياد تشويق ميشه كه بياد ازت ياد بگيره بهشون آموزش بدي . اينها اصول خيلي مهمي تو اقتصاد هستن . اينها اصلا علمه . ولي يه آدم خوش ذات اين علم ها رو خدادادي داره . اونهايي كه اين خوش ذاتي رو ندارن بايد برن كلاس و از يك سري مربي و استاد و مشاور اين مسائل رو ياد بگيرن . طرز برخورد با مشتري . اما هر چقدر هم كه خوب ياد بگيرن اما باز هم كسي كه رفتارش طبيعي باشه هميشه از اونها موفق تره . البته با اين همه خوش ذاتي يه عده اي هم از آدمهايي مثل تو سوء استفاده ميكنن . براشون مثلا كليپدرست ميكني . خوششون هم مياد . ولي ميگن خوب نيست . خوشمون نيومد كه پول ندن . ولي تعدادشون زياد نيست . به مرو ميتوني اين آدمها رو تو برخورد اول بشناسي . ولي هيچوقت گرگ نميشي . اين خودش خيلي امتياز بزرگيه . مثلا اگر سالن آرايش داشته باشي با اين اخلاقت مشتري هاي زيادي به سمتت جذب ميشن . بعد از مدتي يواش يواش قيمت ها رو ميتوني بالا ببري . اگر به اين ذات خوبت يه اخلاق خوب و صميميت با مشتري هم بخواي اضافه كني ديگه تو كارت رقيب نداري . همه مشتري ها رو ميتوني جذب كني سمت خودت . هر چي اين رفتارها طبيعي تر باشه بيشتر به دل مشتري ها ميشينه . ديدي يه نفر وقتي واقعا تعارف ميكنه آدم چقدر به دلش ميشينه . ولي وقتي يه نفر الكي تعارف ميكنه آدم فوري متوجه ميشه و اصلا از اين برخورد مصنوعي خوشش نمياد . فرق مشتري مداري طبيعي و مصنوعي هم تو همينه . مشتري كاملا متوجه ميشه . 

آره . چونانرژي كه داري تو هر كار و كاسبي كه باشي مردم رو به سمتت جذب ميكنه . اين رفتارت بهترين بازار ...

فدات شم ک انقد وقت گذاشتی برام شرمندم کردی

من اصلا متوجه این رفتارم نبودم ولی واقعا شده ده بار ی عکسو عوض کردم تا مشتری راضی باشه خیلی برام مهمه

مرسی ک انقد مهربونی🤩😍🤩😍چقد انرژی مثبتی 

آره . چونانرژي كه داري تو هر كار و كاسبي كه باشي مردم رو به سمتت جذب ميكنه . اين رفتارت بهترين بازار ...

اینایی ک گفتی واقعا برام پیش اومده(میخوان اموزش ببینن و اینا) حست چقد قویه