2777
2789
یه عکس بدمت برام رایگان درست میکنی؟

رایگان همه کاراشو میکنم اما با ایدی روش میفرستم براتون ک اگه خوشتون اومد اصلیشو بعد واریزی میفرستم اگه نه ک لازم نیس هزینه ای پرداخت کنید...یعنی برای نمونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با منی؟واقعا؟🥰

آره . چونانرژي كه داري تو هر كار و كاسبي كه باشي مردم رو به سمتت جذب ميكنه . اين رفتارت بهترين بازاريابيه . خوش ذاتيه . آدم حلالي هستي و ميخواي مشتري با رضايت بهت پول بده . وقتي هم از كارت خوشش بياد تشويق ميشه كه بياد ازت ياد بگيره بهشون آموزش بدي . اينها اصول خيلي مهمي تو اقتصاد هستن . اينها اصلا علمه . ولي يه آدم خوش ذات اين علم ها رو خدادادي داره . اونهايي كه اين خوش ذاتي رو ندارن بايد برن كلاس و از يك سري مربي و استاد و مشاور اين مسائل رو ياد بگيرن . طرز برخورد با مشتري . اما هر چقدر هم كه خوب ياد بگيرن اما باز هم كسي كه رفتارش طبيعي باشه هميشه از اونها موفق تره . البته با اين همه خوش ذاتي يه عده اي هم از آدمهايي مثل تو سوء استفاده ميكنن . براشون مثلا كليپدرست ميكني . خوششون هم مياد . ولي ميگن خوب نيست . خوشمون نيومد كه پول ندن . ولي تعدادشون زياد نيست . به مرو ميتوني اين آدمها رو تو برخورد اول بشناسي . ولي هيچوقت گرگ نميشي . اين خودش خيلي امتياز بزرگيه . مثلا اگر سالن آرايش داشته باشي با اين اخلاقت مشتري هاي زيادي به سمتت جذب ميشن . بعد از مدتي يواش يواش قيمت ها رو ميتوني بالا ببري . اگر به اين ذات خوبت يه اخلاق خوب و صميميت با مشتري هم بخواي اضافه كني ديگه تو كارت رقيب نداري . همه مشتري ها رو ميتوني جذب كني سمت خودت . هر چي اين رفتارها طبيعي تر باشه بيشتر به دل مشتري ها ميشينه . ديدي يه نفر وقتي واقعا تعارف ميكنه آدم چقدر به دلش ميشينه . ولي وقتي يه نفر الكي تعارف ميكنه آدم فوري متوجه ميشه و اصلا از اين برخورد مصنوعي خوشش نمياد . فرق مشتري مداري طبيعي و مصنوعي هم تو همينه . مشتري كاملا متوجه ميشه . 

آره . چونانرژي كه داري تو هر كار و كاسبي كه باشي مردم رو به سمتت جذب ميكنه . اين رفتارت بهترين بازار ...

فدات شم ک انقد وقت گذاشتی برام شرمندم کردی

من اصلا متوجه این رفتارم نبودم ولی واقعا شده ده بار ی عکسو عوض کردم تا مشتری راضی باشه خیلی برام مهمه

مرسی ک انقد مهربونی🤩😍🤩😍چقد انرژی مثبتی 

آره . چونانرژي كه داري تو هر كار و كاسبي كه باشي مردم رو به سمتت جذب ميكنه . اين رفتارت بهترين بازار ...

اینایی ک گفتی واقعا برام پیش اومده(میخوان اموزش ببینن و اینا) حست چقد قویه