2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روماتیسم فقط دردتومفاصلع ؟نمیشه کلابدن درددواستخون دردودردماهیچه وعضلات باشه ؟ من همیشه کتف و شانه ...

من بند بند بدنم 

روماتیسم استخوانم هس برا من مفصلی یه دکتر روماتولوژی برو من یه از دادم منفی بود دکتر از ها دیگه برام نوشت میشه پنهانم باشه سردیجات کلااااا حدف کن کلا ها 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
شاید درزمان کوتاه ارام بشه اما درمان کننده نیست

درمان کننده که تعویص مفصله پی ار پی خ گرون ۲ تومن هر زانو اونم باید ۳ چهار جللسه تکرار شه ۱۰ ۱۲ تومنی میخواد 

تسکین موقت میده پیشگیری یا درمان نداره

دکتر یه بار برام کوروتون زد اما عوارصش نوشته که باعث تخریب مفصل میشه من راصی نبودم کوروتن بزنه دکتر گفتم یوقت بدتر میشم 

منم افسردگی  دارم ااصطرابیم

پس درد مفاصلت از همینه .دکتر گفته صدرصد روماتیسم داری.؟چون من خودم اضطرابی ام و افسردگی بیشتر اوقات درد مفاصل در استخوان ساق پا و درد شانه چپ قفسه سینه درد بازوی چپ چندین تا دکتر رفتم همش گفتن از علائم اضطرابه

پس درد مفاصلت از همینه .دکتر گفته صدرصد روماتیسم داری.؟چون من خودم اضطرابی ام و افسردگی بیشتر اوقات ...

برا من فقط بند بند بدنم

پس درد مفاصلت از همینه .دکتر گفته صدرصد روماتیسم داری.؟چون من خودم اضطرابی ام و افسردگی بیشتر اوقات ...

هستم متاسفانه 

برای من تشخیص فیبرومیالژی هم دادن 

من درددارم دردی ک اگ یجاموبگیره تاچندسال هست شبانه روزی هم هست 

ازدردکردن وقفسه سینه وکتف وشانه گرفته تاساق وعضلات وماهیچه های بدنم 

esrخونم رفت روی ۳۶حالاازکایش کامل روماتیسم واسم نوشته 

ببین نوک انگشت کسی بهم بخوره به هرجاییم دردمیکنخ 

ولی ورم ندارم 

یه خانومی تومطب روماتیسم داشت دستشونشونم داد یکم ورم داشت توبندانگشتاش 

من فقط درددارم وگرفتکی جایی ورم ندارم 

وخدایی که بشدت کافیست
من بند بند بدنم  روماتیسم استخوانم هس برا من مفصلی یه دکتر روماتولوژی برو من یه از دادم منفی ب ...

والا ای اس آرم رفته روی ۳۶

برامن دکترروماتولوژی آزمایش روماتیسم نوشته که برم برم 

ولی نمی‌دونم چراجدی نمیگیرن بهم گفت تومعلبنه شبیه روماتیسم نیستی ولی بازازماش بده سریع ربط میدن به اعصاب گرچه من همش بخاطراسترس واضطرابای الکی بابت روراقتادم من فک نکنم کسی قدمن دردکشیده باشه ارسال ۹۳ مدام درگیرم ۲سال گردن ۲سال ساق ۴سال قفسه سینه ۷سال کتف 

بعدهمشون دوره ای هستن اون خوب میشه دذدقبلی میاد 

الان زمردادماه یک دردعجیبی افتاده توگوشم دارم میمیرم شبانه روزی هم هست یعالمه دکترررفتم هیچی برهیچی 

وخدایی که بشدت کافیست