2777
2789
عنوان

مامانم بهم عذاب وجدان ميده

176 بازدید | 4 پست

بچه ها مامانم بهم تيكه ميندازه، تو بچه داري نقدم ميكنه ، مسخره م ميكنه. مثلن داداشم ميگه چقدر بچه ش دوسش داره پوزخند ميزنه ، بعد كه بهش ميگم چرا اينكارو ميكني؟ يا چرا اين حرفو ميزني؟ ميزنه زير گريه . منم عذاب وجدان و معذرت خواهي. ولي خيلي خسته شدم از اين حجم عذر خواهي الكي . 

همش احساس گناه و بد بودن دارم از خودم متنفرم 

کمتر برو 

دیگ تو این سن وقت تغییر نیست وقتی دو بار گفتی و متوجه نشدن

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بهم حمله نکن میگم یبار پاچشو بگیر عذر خواهی هم نکن حتی اگه گریه کرد .اینجور ادما فقط همینجوری از سرشون میوفته حالا چه مادر چه دوست چه همسر تو هر نسبتی که باشه.بعدم زیاد حساس نشو به کاراش توجه میکنی از عمد بیشتر تکرار میکنه

اگه بهم حمله نکن میگم یبار پاچشو بگیر عذر خواهی هم نکن حتی اگه گریه کرد .اینجور ادما فقط همینجوری از ...

ببين دقيقن مامانم لا من كاري كرده كه دائم از شوهرمم عذرخواهي كنم واسه همين ديگه خسته شدم همش ميگم كاش منم مظلوم نمايي بلد بودم