2821
2789
عنوان

آشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 38 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داشت بارون میومد خیس اب بودم اومد کنارم ژاکتشو داد بم و ازم خواستگاری کرد جلو چشم گریه کرد و گف خیلی ...

😂😂یه لحظه تو خودم گفتم خوش بحالش

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
یعنی چی؟

باهمسرم سنتی ازدواج کردم قبل از اون یه رابطه عشقی با شخص دیگه داشتم که بعداز۵سال ب جدایی انجامید

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
باهمسرم سنتی ازدواج کردم قبل از اون یه رابطه عشقی با شخص دیگه داشتم که بعداز۵سال ب جدایی انجامید

قسمت که میگن اینه هااا از زندگیت راضی هستی؟

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
قسمت که میگن اینه هااا از زندگیت راضی هستی؟

بله واقعا تقدیر هر چی باشه همونه

بله خداروشکر همسرم خوبه ....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بله واقعا تقدیر هر چی باشه همونه بله خداروشکر همسرم خوبه ....

خوشبخت بشید

خوشبخت بشید

ممنون گلم

من تو باغمون کمک بابام رفتم چندبار گردو تکانی مزرعه و فعال بودم همش اونجااا دیگه خوشش اومده بود وخیلی اسرار کرد منم اجازه خواستگاری دادم وگرنه اصن ب ازدواج و اینا فکر نمیکردم الانم تو مراحل اشنایی ام😄🙈 

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
2790
2823
2791
2779
2792