2821
2789
عنوان

آشنایی

294 بازدید | 38 پست

بیاید بگید ببینم با همسر هاتون‌ و نامزدهاتون‌ چطور آشنا شدیو ما مجرد ها هم یاد بگیریم😂😂

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

داشتم تو روستا خونه عمم غذا درست میکردم مث خر وارد شد😌

منم فک کردم پسر عممه عین خیالم نبود اومد پشت سرم هی میگفت عمه...... منم رومو برگردوندم یه جیغ کشیدم آخه خیلی شبیه ام بود عوضی😐😂

بعد گفت تو کی گفتم اونم گفت کیه🤕

البته عشقمه نه شوهرمه نه نامزدم ولی در آینده شوهرمه😎💪😂

با اینکه فامیلمونه و باباش رفیق صمیمی باباکه اولین بار بود اون موقع میدیدمش

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
داشتم تو روستا خونه عمم غذا درست میکردم مث خر وارد شد😌 منم فک کردم پسر عممه عین خیالم نبود اومد پش ...

😂😂😂😂آفرین منم سعی میکنم عشقم رو به شوهر تبدیل کنم قضیه ما خیلی پیچیده هست وگرنه میگفتم‌

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂آفرین منم سعی میکنم عشقم رو به شوهر تبدیل کنم قضیه ما خیلی پیچیده هست وگرنه میگفتم‌

نه بگو مال منم خیلی پیچیده است😐

میخوای قضیه رو مو به مو متنو بفرستم برات از قبل تایپ کردم

ولی تو رو خدا گله نکن چرا آنقدر طولانیه😌😂

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
نه بگو مال منم خیلی پیچیده است😐 میخوای قضیه رو مو به مو متنو بفرستم برات از قبل تایپ کردم ولی تو ...

نبه بابا بگو میخونم خوشم میاد 

اگه پیداش کردی متنو به منم بگو🤕😂 تو یه تاپیک گذاشتم رفتم تو اعلانا گمش کردم🤒

دوباره بنویس

آره عزیزم اومد دیدیمش تحقیق کردیم چندماه گذشت بله دادم

🍀خوشبخت بشید انشالله❤

ماهم کاملا سنتی ازدواج کردیم

با اینکه قبلش ۵سال تجربه عشقی داشتم اما بعدازخاستگاری دست تقدیر همه چیزو بهم زد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ماهم کاملا سنتی ازدواج کردیم با اینکه قبلش ۵سال تجربه عشقی داشتم اما بعدازخاستگاری دست تقدیر همه چی ...

یعنی چی؟

2790
2823
2791
2779
2792