2777
2789
عنوان

۵ساشه فقط😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6322 بازدید | 160 پست
خب دیگه چون کاری نکردن اون برخوردش اونجا درست و به جا بوده، اول اینکه درس عبرت میشد دیگه اونجوری نری ...

😐🤘🏼

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم فقط به خدا اینقدر ناراحت شدم شقیقه هام درد گرفته.کاش ی روز متوجه بشن.بعد بچه های اینا هم کلا ...

دلیل ناراحتتیو درک نمیکنم واقعا هزارتا از اینا هست تازه این خوبه به فکر بوده اگه الکی نباشه 

صدتا مورد بدتر هست که نمیبینی و با توجه به روحیاتت مثال نمیزنم چون به هم می‌ریزی 

ولی کافیه دو روز بری جایی که پایین تر از خودت نشسته

لازم نیست نگران باشی

اگه آموزش و پرورش بچتو به درستی انجام بدی هیچوقت ذره ای تأثیر از این ها نمیگیرن

دلیل ناراحتتیو درک نمیکنم واقعا هزارتا از اینا هست تازه این خوبه به فکر بوده اگه الکی نباشه  ص ...

شاید حق باشما باشه

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
نمیدونم فقط به خدا اینقدر ناراحت شدم شقیقه هام درد گرفته.کاش ی روز متوجه بشن.بعد بچه های اینا هم کلا ...

ناراحت نباش

خودشونم همکلاسی و هم دانشگاهی ما بودن

تربیت خانواده مهمه عزیزم

ناراحت نباش خودشونم همکلاسی و هم دانشگاهی ما بودن تربیت خانواده مهمه عزیزم

انشالله که بتونم بچه هامو درست تربیت کنم😔

بعد چی شد.رو زندگیت تاثیر داشت؟

اره همون موقع خیلی روش فکر میکردم شرایطمم بد بود یه چیزایی دیدم کلا از خودم متنفر شدم

دیگه برام عادی شد

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
اره همون موقع خیلی روش فکر میکردم شرایطمم بد بود یه چیزایی دیدم کلا از خودم متنفر شدم دیگه برام عاد ...

خدا به همه پدر و مادرا کمک کنه.واقعا تربیت بچه ها خیلی سخته.مخصوصا اگه علمشو نداشته باشی