2777
2789
عنوان

۵ساشه فقط😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6322 بازدید | 160 پست
گفتم حتما بچه دیده و امکان نداره برای هوش باشه  بهتره دیگه از بچه سوال نکنن و حساسش نکنن  ...

میشه ی خلاصه بگین من بفهمم بچه چی دیده چیشده چی‌گفتن حاهش میکنم 

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه ی خلاصه بگین من بفهمم بچه چی دیده چیشده چی‌گفتن حاهش میکنم 

عزیزم.ی بچه ۵ساله به مامانش کل جزییات رابطه رو گفته و مادره گفته ظهرا میزارمش پا برنامه کودک خودمو شوهرم می ریم تو اتاق.حالا تاپیک زده بود و کلی استیکر خنده گذاشته بود کاربرا.مادره هم خودش هی میخندید😔

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
خواهش میکنم اینجور تاپیک هارو کامنت نذارید اصلا. به شرفم قسم همش دروغه. فقط دارن با احساسات ماها ب ...

شرفتون رو الکی زیر سوال بردید 

نسل امروز به محض ورود به مدرسه و دسترسی به فضای مجازی همه چیز رو میفهمن

خیلی ها تو همین سایت گفتن رابطه ی جنسی پدر و مادرشون رو در کودکی دیدن یا شنیدن

الان دیگه بچه ها حداکثر تا ۱۰ سالگی خیلی چیزا رو میفهمن

سن بلوغ تو پسرا مخصوصا به شدت پایین اومده

حالا شما خودتون رو بزنید به انکار 

چیزی حل نمیشه واقعا

شرفتون رو الکی زیر سوال بردید  نسل امروز به محض ورود به مدرسه و دسترسی به فضای مجازی همه چیز ر ...

جاریم میگفت مدرسه ی پسرش حتی تو سرویس بهداشتی هم دوربین داشت گفت تو سالن بچه ها ی کارایی میکردن که معلم پسرش فقط پیش مادرا گریه میکرد

واااااااای🤐🤐🤐🤐🤐🤐

بخدا منم هنگ بودم.حالا اوم مدرسش شاهد بود.بچها من که باید برن دولتی.من خمیشه درمورد اندام خصوصی باهاشون صحبت میکنم.پسرم ۵سالشه جلو باباش شلوارشو عوض نمیکنه.اصلا

من کلاس دوم فهمیدم ولی روم تاثیر نداش به نظرم زیادی دارید بزرگش میکنید 🤔 الان همه بچه ها هشت نه س ...

ولی بنظر من ی فاجعست

عزیزم.ی بچه ۵ساله به مامانش کل جزییات رابطه رو گفته و مادره گفته ظهرا میزارمش پا برنامه کودک خودمو ش ...

اله و اکبر این همه بیخیالی

من کلاس هفتم بودم بچه ها بهم گفتن انقد شوک شدم گریم گرف...هنوزم ک هنوزه مامانم امید داره من ندونم چی ب چیه 😂😂

ولی بنظر من ی فاجعست

نمیدونم😐😂 

من که منطقی تو همون عالمه بچگی بهش نگاه کردم گفتم خوب برای اینک بچه دار بشن باید این کارا رو بکنن😶 اولش یکم برام عجیبب بود ولی بعدش اصلا برام مهم نبود

تازه بلوغ زودرس هم نشدم

من کلاس دوم فهمیدم ولی روم تاثیر نداش به نظرم زیادی دارید بزرگش میکنید 🤔 الان همه بچه ها هشت نه س ...

من اصلا ذهنیتی نداشتم وقتی یهویی همکلاسیام بهم گفتن ب این نتیجه رسیدم دنیا چقد میتونه کثیف باشه😂🚶‍♂️