2777
2789
عنوان

۵ساشه فقط😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6322 بازدید | 160 پست
الان این خانم میگه پسرم دیده، میگه لخت بازی، پس اون بچه حتما یکی بهش کامل توضیح داده وگرنه در حد همی ...

من نمیگم که بچه هانمیبینن اینکه اون خانم همچین رفتاری درمقابل فهمیدن بچش داشت برام عجیبه حس میکنم دروغ گفته فقط برای اینکه تاپیکش شلوغ بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیگم که بچه هانمیبینن اینکه اون خانم همچین رفتاری درمقابل فهمیدن بچش داشت برام عجیبه حس میکنم در ...

منم حرفم همینه، میگم این پسر که دیده، در حد اینکه بگه لخت بازی.

پس اونکه اونجور کامل متوجه بوده، صددرصد بهش توضیح دادن‌.

حالا دوره کودکی ک هیچی ولی دیگ تو راهنمایی بچه هاتونو  یواس آماده کنین ک از بقیه شنیدن جا نخورن ..شاید ی مریضی بد تعریف کرد اصلا ذهن بچه آمپر میترکونه یهویی

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
شرفتون رو الکی زیر سوال بردید  نسل امروز به محض ورود به مدرسه و دسترسی به فضای مجازی همه چیز ر ...

حرف شما درست.

ولی  من بازم به شرفم قسم میخورم که این تاپیک که بهش اشاره شد از ریشه و پایه دروغ محضه...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

من تو شوک اینم که گفت ظهرا کارتون میزارن واسه بچه بعد خودشون میرن اتاق. اون بچه خره مگه؟؟ 

خودشون رو خیلی مچ میدونن اینجورافراد...باادبانه گفتم. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خواهش میکنم اینجور تاپیک هارو کامنت نذارید اصلا. به شرفم قسم همش دروغه. فقط دارن با احساسات ماها ب ...

عزیزم همچین چیزای وجود داره من به چشم دیدم...

مامان من خیلی تو اینجور مسائل سخت گیر خودم قضیه رو خیلی دیر فهمیدم من برا پسرم حتما سخت گیری میکنم ولی مثل مامانم بهش میگم از بدنش باید مراقبت کنه واقعا بعضیا فقط جفت گیری کردن از شخصیت مادر و پدر به دورن

خواهش میکنم اینجور تاپیک هارو کامنت نذارید اصلا. به شرفم قسم همش دروغه. فقط دارن با احساسات ماها ب ...

نه عزیزم اینجور مسائل تو جامعه زیاد شده تازه کلی چیز دیگه هم هست ماها بی خبریم

اونایی که نمیدونم.خانمه گفته دختره ۵سالم گفته وقتی با با میری تو اتاق میدونم چه میکنی و با جزییات کا ...

وای