2777
2789
عنوان

۵ساشه فقط😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6322 بازدید | 160 پست

وای عررر یاده خود اسکولم افتادم ی بار مامان بابام من 8_9 سالم بود صب از خاب پاشدم در نزدم رفتم تو اتاق(کار خاصیم نمیکردن خاب بودن😒)مامانم کاری باهام کرد ک تا یع هفتع فَکَم قشنگ تکون نمیخورد 😒هنوزم ک هنوزه میام تو خونه مطمعنم هستم هیشکی نی بازم در میزنم😒

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

ی بار پسرم نمیدونم چطور دید گفت مامانی مای بیبی داره .اینقدر استرس گرفتم.گفتم اینا مال کوچیکیا خودته ...

من امروز پسرم ۶ و نیم سالشه ..ی دونه از این روزانه ها دیده بود آورد گفت این دستمال سفره است؟

گفتم ن این پد عرق گیره..

گفت پد عرق گیر چیه؟

گفتم مال بابایی وصل میکنه ب لباسش زیر بغلش ک عرق کرد بوی بد نده...قانع شد و رفت...

حالا بعضیا میشینن جلوی بچه کصافت کاریشون و میکنن ک بچه چشم و گوشش باز شه نمیدونم چی تو ذهن کثیفشون میگذره..اونم دختر اونم ۵ ساله

🔻کلیه ی خدمات مژه و ابرو و آرایش دائم صورت،به صورت تخصصی🔺️insta:maryam_pmu_lashlift

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در قفل بوده از زیر در دیده بچه 

آخه هفت سال بزرگ

میگم من پریود میشم، دخترم میگه مامان چرا نماز نخوندی امروز فقط ۵ سالشه.

بچه های امروزی باهوش هستن و متاسفانه گوشی و ... هم که مزید بر علت.

الان ما یه بازی خودم و شوهرم و دخترم بازی میکنیم تو گوشی، وسطاش تبلیغ بازی هایی میاره به قول امروزیا سم.

وای عررر یاده خود اسکولم افتادم ی بار مامان بابام من 8_9 سالم بود صب از خاب پاشدم در نزدم رفتم تو ات ...

عزیزم حالا مامانتم خیلی سخت گرفته اینطور بچه دوباره دهنش مشغول میشه میگه حتما چیزی هست که مامانم اینقدر عصبی شده

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
خوبت کرده مامانت 😁😂😂😂 انصافا بچه ها رو باید اینجوری تربیت کرد🤣🤣🤣 دیگه تا عمر دارن ح ...

خدایی جوری تهدیدم کرد ک هنو یادمه😒🥺اخه کاریم نمیکردنننن🥺

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

آخه هفت سال بزرگ میگم من پریود میشم، دخترم میگه مامان چرا نماز نخوندی امروز فقط ۵ سالشه. بچه های ا ...

این مسئله اوههه واسه چند سال پیشه الان 27 سالشه اینو تو یه جمع تعریف کرده بودن خودشونم بدن همه ریخته بودن سر مامان باباش

🖤✨
خدایی جوری تهدیدم کرد ک هنو یادمه😒🥺اخه کاریم نمیکردنننن🥺

خب دیگه چون کاری نکردن اون برخوردش اونجا درست و به جا بوده، اول اینکه درس عبرت میشد دیگه اونجوری نری تو اتاق 😬 دوم اینکه موردی نبود که ذهنت بیشتر بهش مشغول بشه و گرایش پیدا کنی، اتفاقا زمان خاصی برخورد کرده، احسنت به تدبیر مادرت 👏👏👏

عزیزم حالا مامانتم خیلی سخت گرفته اینطور بچه دوباره دهنش مشغول میشه میگه حتما چیزی هست که مامانم این ...

اسی باور کن صد سال هم بهشون بگی نمیفهمن  اینو یه روز میفهمی  فقط محیط زندگی مهمه

نمیدونم فقط به خدا اینقدر ناراحت شدم شقیقه هام درد گرفته.کاش ی روز متوجه بشن.بعد بچه های اینا هم کلاس هم دانشگاهی و هم کار بچه ها ما میشن😔

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋