2777
2789
عنوان

۵ساشه فقط😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6322 بازدید | 160 پست
مث من.‌.

ی بار پسرم نمیدونم چطور دید گفت مامانی مای بیبی داره .اینقدر استرس گرفتم.گفتم اینا مال کوچیکیا خودته چندتاش مونده.اینقدر ناراحت شدم.بعد فکرشو کردم بخواد رابطه رو بفهمه بخدا ی لحظه دیوونه شدم

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما نصف شب هم باشه که مطمئنیم بچه خواب در قفل میکنیم

من در قفلش خرابه چندتا بالش میزارم پشت در البته ی وقتایی که میدونم بچه ها واقعا خوابن .اگه تازه خوابیده باشن نه

حالم از این جو ادما به هم میخوره . یکی از دوستام میگف شوهرم تا از سرکار میاد . بچه ها نگا به تلویزیون میکنن . ما هم به بهانه ی اینکه بخوابیم میریم تو اتاق. گف چون شوهرم شبا بیدار نمیشه . میگه صب زود باید برم سرکار بعد خواب زده میشم . خداروشکر باهاشون قطع رابطه کردم چون واقعا از بچه هاش میترسیدم چیزی دیده باشن به بچه های منم یاد بدن

😂😂😂😂😂

🤕😁😁😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
فقط ۵ سالش بود

اون خانم ک بی شک بیمار جنسی بوده..

آخه بچه ی ۵ ساله بشینه ب مادر بگه اونم با جزئیات؟

🔻کلیه ی خدمات مژه و ابرو و آرایش دائم صورت،به صورت تخصصی🔺️insta:maryam_pmu_lashlift
من بسته نوهر بهداشتیم رو تو لباسام قایم میکنم

من دخترم ۵ سالشه.

الان اونروز به من میگه چرا نماز نخوندی.

دقیق متوجه شد که نمیخونم.

باعث بلوغ زود رس میشه.

من خودم یه جا خوندم، دختر نوجوون نوشته بود ، گناه خ ا ر ض ا ی ی انجام میده و کسی دلیلشو پرسید. گفت شبا صدای پدر و مادرمو میشنوم و ....

عزیزم در اسرع وقت قفل رو درست کنید.اصلا ریسک نکنید.

والله چی بگم.حتما تو فکرشم بااین تاپیکی که دیدم.من کلا بیشتر وقتا بچه ها رو میفرستمخونه مادرم یا مادر شوهرم.این طور راحت ترم حالا وقتی هم نشه شب نصف شب که بدونم خوابشون سنگینه.همیشه فکر میکردم خیلی سخت گیرم ولی الان پی بردم واقعا لازمه