2777
2789
عنوان

کالسکه

1829 بازدید | 37 پست

دوستان ارزش داره آدم هفت هشت تومن بده به کالسکه بچه؟🤔

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گرفتم 

توی خونه میذارم توش پسرمو بیب بیب کنان گردش میکنیم از این اتاق به اون اتاق🤣🤣🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اگه ماشین دارین انقدر هزینه نکن

اگه خودت رانندگی بلدی و ماشین زیر پاته اصن نخر

ولی اگه نه یه قیمت سبک تر بگیر

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
چیز خاصی داره یا معمولی؟

یه خورده مدلاشون بالاتره محکمترن

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اگه استفاده میکنی و پولش و داری اره سلامت بچه مهمه  انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم واسه من ...

انشالله نینی نازتو صحیح و سلامت بغل کنی ❤❤❤❤

نه ارزش نداره‌چه خبره 

ماهمین امسال کالسکه گرفتیم نزدیک دو تومن جنسشم عالیه چه خبره هفت هشت تومن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
اگر وضع ماليتون خوبه اهل گردش هم هستيد بله حتما مي ارزه🙂

تاپیکاتو دنبال میکنم عزیزم خیلی با سلیقه ای و ازت خوشم میاد😍

من بخاطر اینکه مطمئن نبودم دخترم بشینه یا نه ارزون خریدم که اونم اصلا سوار نشد 

وای اگه اینم سوار نشه چی😑😑😑

بله صددرصد یک بازاری گردشی مسافرتی میری ک عجیب ب کارت میاد من پسرم دوسالونیمشه هرجابرم کالکشومیبرم ن من اذیت میشم ن اون من یدونه خارجی ازین گندهاگرفتع بودم وقتی میخواستیم بریم جایی عذاب بود هیچکس جانمیشدصندلی عقب فروختم یک پُرتابل ازیناکه جمع میشه میشه کیف دستشومیکشی من دوسال پیش اونو۳خریدم مارک بی بی فورلایف المانیه الان بنظرگرونترشده ولی خواسی بگیری همینجوری بگیری ک جاکمی بگیره من سواراتوبوسم میشم کالسکه جمع ب شونمه کیفه انگار خیلییی راحتم ازون بزرگانخری بدردنمیخورن دیگه تجربموگفتم بهت

دخترنازم منتظرتم مامانی
بله صددرصد یک بازاری گردشی مسافرتی میری ک عجیب ب کارت میاد من پسرم دوسالونیمشه هرجابرم کالکشومیبرم ن ...

اون بزرگا خشگلیشون بیشتره ولی به قول شما کاراییش کمتره سخت جمع میشه 

حالا شوهرم رفته بگیره نمیدونم چی بگیره