2777
2789
عنوان

کالسکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 37 پست
اره خیلی خوبه بخصوص من که خودمم به زور میرم این که بچس بچه هم تو کالاسکه راحت تره وبه همه جا دید دار ...

کالسکه توی بازار میشه عصای دستت ولی وقتی جمع میشه باید خیلی کوچیک بشه بعضی ها اسما تاشو هستن ولی نگاه می‌کنی باز کلی فضا رو اشغال کرده صندوق عقبو پر می‌کنه اینا رو دقت کنی قشنگ یه چیزی میخری که بشه عصای دستت 

.
آره فقط کابین سایز بخر مبله نخر مبله بخری انقدر بد بار هست که زورت میاد ببریش بیرون  بعد بیشتر ...

مرسی عزیزم از راهنماییت عکس مدلشو نداری من این مدلی انتخاب کردم 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم از راهنماییت عکس مدلشو نداری من این مدلی انتخاب کردم 

ببین عکسشو برات گذاشتم 

اینی که انتخاب کردی دو طرفشو ببینی یه ضربدر هست توی هر کالسکه ای این حالت ضربدرو دیدی حتی اگر جمع هم میشه نخرش چون بزرگه و حتی توی حالت جمع شده ش هم یغور و سنگینه اینا اصلا کابین سایز به حساب نمیان اینا فقط تاشو هستن 

کالسکه رو بهتره حضوری بری از نزدیک ببینی جمع شدنش رو ببینی با ابعاد صندوق عقب ماشین تصور کنی توی دست خوب چرخیدنش رو ببینی چرخ هاش رو ببینی از فروشنده بخوای چرخ ها رو دربیاره اون قسمت داخلی که چرخ رو نگه داشته رو ببینی جنسش قوی باشه و پلاستیکی یا ضعیف نباشه 

اسکای لاو رو سرچ کن قیمتش توی دیوار دیدم 2500 بود توی عبدل آباد کمتر هم میتونی پیدا کنی 

اون موقعی که من می‌خریدم چند تا مارک دیگه هم کابین سایز بودن منظورم اینه که الزاما نیاز نیست همین مارکو بخری اگه از رنگش خوشت نمیاد مارک دیگه بخر ولی حتما کابین سایز بخر اون ضربدر رو نداشته باشه

.
مونیکا جون ما برای سیسمونی خواهرام خریدیم مارک دلیجان 1و نیم عالیه مگه کجا میخوای بری 

کالسکه های ضعیف تر بعد از یه مدت استفاده خیلی از ریخت درمیان و خراب میشن...یه چیزی میخواد قشششنگ‌ سه چهار سال کار کنه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
کالسکه های ضعیف تر بعد از یه مدت استفاده خیلی از ریخت درمیان و خراب میشن...یه چیزی میخواد قشششنگ‌ سه ...

باز نظر خودته گلم ولی بچه سه چهار ساله اونم بچه های الان محاله توی کالسکه بشینن تجربه دارم میگم 

باز نظر خودته گلم ولی بچه سه چهار ساله اونم بچه های الان محاله توی کالسکه بشینن تجربه دارم میگم  ...

دقیقا 

پسر من حتی یک ثانیه هم ننشست الآنم بیست ماهشه به هیچ وجه نمی شینه ،همش شد ضررم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩