2777
2789
عنوان

کالسکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 37 پست
اون بزرگا خشگلیشون بیشتره ولی به قول شما کاراییش کمتره سخت جمع میشه  حالا شوهرم رفته بگیره نمی ...

اتفاقا من این مدلیرم ک گرفتم خوشگله دستهای چرمی داره خودش کرمه بزارعکسشومیفرستم ببین

دخترنازم منتظرتم مامانی
وای اگه اینم سوار نشه چی😑😑😑

والا دختر من مینشست تا سرکوچه میومدیم بعد میومد بغلم و کالسکه خالی میموند

بعدشم که راه افتاد دوست داشت خودش کالسکه رو هل بده

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من این مدلیرم ک گرفتم خوشگله دستهای چرمی داره خودش کرمه بزارعکسشومیفرستم ببین

بفرس گلم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

والا کاربرد دلیجان و مکسی کوزی یکیه بستگی به خودت داره بخوای چقدر خرج کنی فکر کن یکیش پرایده یکیش هیوندا حالا اگه بخوای هرازگاهی بری با یکیش دو سه ساعت یه دور بزنی حاضری چندین برابر خرج کنی که با هیوندا بری یا با همون پراید هم کارت راه میوفته چندساعت

هفت هشت تومن چه خبره 😳یه کالسکه کی شد هفت هشت تومن 😳 

یه کابین سایز بخر هم از نظر قیمتی از مبله متفاوته و خیلی  پایین تره هم به شدت کاربردی تر و به درد بخور تره 

واسه من مارکش اسکای لاوه وقتی جمع میشه واقعا کوچیک و سبکه من بارها و بارها شده از در مغازه های کوچیک یا مغازه هایی که جلوی در وسیله گذاشتن یا توی پیاده رو ها مانع بوده یا از این میله ها که جلوی موتوری رو میگیره بوده و کالسکه رد نشده کالسکه رو سریع جمع کردم و بچه رو گرفتم بغل با کالسکه توی اون یکی دستم رد شدم 

برای من که به درد خورده مسافرت زیاد میریم ما چون خونه مادرم یه شهر دیگه ست خیلی به دردم خورده

یا رفتم شوش کالسکه رو عین وانت بار زدم اومدیم هیچیش هم نشد واسه خرید خیلی به درد میخوره ازیه ور بچه رو بکش از یه ور دیگه  وسیله ها و... سخت میشه 

کلا مخصوصا وقتایی که تنها هستی و بدون ماشین با بچه میری خرید خیلی کالسکه خوبه 

وقتایی که بچه خسته ست خیلی خوبه وقتایی که میخوای از یه مسیری رد بشی و توی حالت عادی بچه مقاومت می‌کنه ازش عبور کنین با کالسکه سریع رد میشی یا از مسیر دید خارجش می‌کنی 

چیز به درد بخوریه ولی از این دوچرخه ها که بچه پا میزنه و پشتش دسته داره هم می‌تونه جایگزین باشه دیدم مادرایی که بچه رو توی اونا این ور اون ور میبرن ولی خب حملش توی ماشین و مسافرت آسون نیست دیگه 

.
اره منم میخرم چیز خوبیه هم بچه راحته هم خودت مجبور نیستی هی بغلش کنی خسته بشی

هم بچه توی بغل اذیت میشه هم مادر بعد بچه همیشه دو سه کیلو نمی‌مونه که ده کیلو پونزده کیلو بشه نمیشه یه سره بغلش کرد هی میخواد از بغل بیاد پایین راه بره البته توی کالسکه هم همینطوره ها ولی کمتر 

بعد بچه که سنگین میشه اگه یه جا بری که بابای بچه همراهت نباشه دهنت سرویس میشه چون هیچ کس نمیتونه بیشتر از ده دقیقه بغلش نگه داره چون براشون سنگینه ولی دست پدر و مادر به مرور با افزایش وزن بچه قوی میشه 

.
هم بچه توی بغل اذیت میشه هم مادر بعد بچه همیشه دو سه کیلو نمی‌مونه که ده کیلو پونزده کیلو بشه نمیشه ...

اره خیلی خوبه بخصوص من که خودمم به زور میرم این که بچس بچه هم تو کالاسکه راحت تره وبه همه جا دید داره ادم یه خارجیشو میخره اگه بچه دیگم خواست میتونه استفاده کنه

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
اره خیلی خوبه بخصوص من که خودمم به زور میرم این که بچس بچه هم تو کالاسکه راحت تره وبه همه جا دید دار ...

آره فقط کابین سایز بخر مبله نخر مبله بخری انقدر بد بار هست که زورت میاد ببریش بیرون 

بعد بیشترین استفاده رو توی مسافرت داره اگه کالسکه رو بخوای همراه با چمدون ها بفرستی قسمت بار هواپیما ، باید هزینه بسته بندیش رو هم پرداخت کنی ولی کابین سایز باشه قشنگ تا صندلی ای که میخوای بشینی بچه رو با کالسکه میاری بعدش هم سه سوته جمع میشه می‌ره بالا 

بعد از اینا که رو به مادر میشن لازم نیست حتما بخری چون بچه از شش هفت ماهگی دیگه دوست داره فقط بیرونو ببینه چند بار دیدم مادرایی که کالسکه بچه شون فقط رو به مادره بعد اینا مجبور بودن کالسکه رو مثل سبد خرید پشت سرشون بکشن که بچه بتونه بیرونو ببینه 

.