هفت هشت تومن چه خبره 😳یه کالسکه کی شد هفت هشت تومن 😳
یه کابین سایز بخر هم از نظر قیمتی از مبله متفاوته و خیلی پایین تره هم به شدت کاربردی تر و به درد بخور تره
واسه من مارکش اسکای لاوه وقتی جمع میشه واقعا کوچیک و سبکه من بارها و بارها شده از در مغازه های کوچیک یا مغازه هایی که جلوی در وسیله گذاشتن یا توی پیاده رو ها مانع بوده یا از این میله ها که جلوی موتوری رو میگیره بوده و کالسکه رد نشده کالسکه رو سریع جمع کردم و بچه رو گرفتم بغل با کالسکه توی اون یکی دستم رد شدم
برای من که به درد خورده مسافرت زیاد میریم ما چون خونه مادرم یه شهر دیگه ست خیلی به دردم خورده
یا رفتم شوش کالسکه رو عین وانت بار زدم اومدیم هیچیش هم نشد واسه خرید خیلی به درد میخوره ازیه ور بچه رو بکش از یه ور دیگه وسیله ها و... سخت میشه
کلا مخصوصا وقتایی که تنها هستی و بدون ماشین با بچه میری خرید خیلی کالسکه خوبه
وقتایی که بچه خسته ست خیلی خوبه وقتایی که میخوای از یه مسیری رد بشی و توی حالت عادی بچه مقاومت میکنه ازش عبور کنین با کالسکه سریع رد میشی یا از مسیر دید خارجش میکنی
چیز به درد بخوریه ولی از این دوچرخه ها که بچه پا میزنه و پشتش دسته داره هم میتونه جایگزین باشه دیدم مادرایی که بچه رو توی اونا این ور اون ور میبرن ولی خب حملش توی ماشین و مسافرت آسون نیست دیگه