2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید

61 بازدید | 13 پست

با یکی دوست شدم همسن خودمه23 سال. اینجوری ک نشون میده واقعا دوسم داره . ولی هم تحصیلاتش پایین تره هم کارش مسخرست هم خانوادش معلوم نیست چ مشکلی دارن ک بهم میگه تو زندگی کسیو ندارم. ب نظر شما ادامه بدم؟ آخه میترسم برام ی خواستگار بیاد و نتونم باهاش ادامه بدم خودش جون مامانشو قسم خورده ک خودشو میکشه حالا منکه باور نمیکنم ولی از اینکه دلشو بشکونم میترسم. تنها  خوبیش قیافشه و اینکه مودبه 

خیلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بحث و بازتر کن بتونیم راهنمایی کنیم منظورت از شغل مزخرف چیه؟ این دلایلی ک گفتی محکم نیستن واسه ت ...

آخه خیلی میگه منو ب مادرت نشون بده

من میترسم نتونم باهاش ادامه بدم 

ولی دوسشم دارم

ب نظرم تراکت پخش میکنه ولی بهم گفته بازاریابه

خب تراکت پخش کردن و بازاریابی خیلی باهم فرق داره ی نگاهی با وضع مالیش بندازی میتونی راحت بفهمی 

ببین چجوریه دیگه دوسداشتنش درحدی هس ک بلکر باشه و ی شغل خوب دست و پاکنه یانه

خب تراکت پخش کردن و بازاریابی خیلی باهم فرق داره ی نگاهی با وضع مالیش بندازی میتونی راحت بفهمی  ...

من بهش ی بار گفتم برو ی کاری ک بیمه داره برات بهتره گفت کی حوصله داره صبح 8 بره دقیق ک حضور بزنه.

من بهش ی بار گفتم برو ی کاری ک بیمه داره برات بهتره گفت کی حوصله داره صبح 8 بره دقیق ک حضور بزنه.

۸ صبح😐اذیت نشه ی وقت؟اونی ک ۶.۵ صبح میره ک باید بمیره اونوقت😐 طرفت بدردنخوره خواهر سنگاتو باهاش وا بکن اتمام حجت کن یا بفکر شغل بهتر بیفته یا ولش کن

۸ صبح😐اذیت نشه ی وقت؟اونی ک ۶.۵ صبح میره ک باید بمیره اونوقت😐 طرفت بدردنخوره خواهر سنگاتو باهاش وا ...

آره تازه من ک باید 6 صبح بیدار بشم برم سرکار ب زور تا12 بیدار نگه میداره 

ممنون از نظرت