2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید

61 بازدید | 13 پست

با یکی دوست شدم همسن خودمه23 سال. اینجوری ک نشون میده واقعا دوسم داره . ولی هم تحصیلاتش پایین تره هم کارش مسخرست هم خانوادش معلوم نیست چ مشکلی دارن ک بهم میگه تو زندگی کسیو ندارم. ب نظر شما ادامه بدم؟ آخه میترسم برام ی خواستگار بیاد و نتونم باهاش ادامه بدم خودش جون مامانشو قسم خورده ک خودشو میکشه حالا منکه باور نمیکنم ولی از اینکه دلشو بشکونم میترسم. تنها  خوبیش قیافشه و اینکه مودبه 

خیلی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یکم بحث و بازتر کن بتونیم راهنمایی کنیم منظورت از شغل مزخرف چیه؟ این دلایلی ک گفتی محکم نیستن واسه ت ...

آخه خیلی میگه منو ب مادرت نشون بده

من میترسم نتونم باهاش ادامه بدم 

ولی دوسشم دارم

ب نظرم تراکت پخش میکنه ولی بهم گفته بازاریابه

خب تراکت پخش کردن و بازاریابی خیلی باهم فرق داره ی نگاهی با وضع مالیش بندازی میتونی راحت بفهمی 

ببین چجوریه دیگه دوسداشتنش درحدی هس ک بلکر باشه و ی شغل خوب دست و پاکنه یانه

خب تراکت پخش کردن و بازاریابی خیلی باهم فرق داره ی نگاهی با وضع مالیش بندازی میتونی راحت بفهمی  ...

من بهش ی بار گفتم برو ی کاری ک بیمه داره برات بهتره گفت کی حوصله داره صبح 8 بره دقیق ک حضور بزنه.

من بهش ی بار گفتم برو ی کاری ک بیمه داره برات بهتره گفت کی حوصله داره صبح 8 بره دقیق ک حضور بزنه.

۸ صبح😐اذیت نشه ی وقت؟اونی ک ۶.۵ صبح میره ک باید بمیره اونوقت😐 طرفت بدردنخوره خواهر سنگاتو باهاش وا بکن اتمام حجت کن یا بفکر شغل بهتر بیفته یا ولش کن

۸ صبح😐اذیت نشه ی وقت؟اونی ک ۶.۵ صبح میره ک باید بمیره اونوقت😐 طرفت بدردنخوره خواهر سنگاتو باهاش وا ...

آره تازه من ک باید 6 صبح بیدار بشم برم سرکار ب زور تا12 بیدار نگه میداره 

ممنون از نظرت