2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید

61 بازدید | 13 پست

با یکی دوست شدم همسن خودمه23 سال. اینجوری ک نشون میده واقعا دوسم داره . ولی هم تحصیلاتش پایین تره هم کارش مسخرست هم خانوادش معلوم نیست چ مشکلی دارن ک بهم میگه تو زندگی کسیو ندارم. ب نظر شما ادامه بدم؟ آخه میترسم برام ی خواستگار بیاد و نتونم باهاش ادامه بدم خودش جون مامانشو قسم خورده ک خودشو میکشه حالا منکه باور نمیکنم ولی از اینکه دلشو بشکونم میترسم. تنها  خوبیش قیافشه و اینکه مودبه 

خیلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بحث و بازتر کن بتونیم راهنمایی کنیم منظورت از شغل مزخرف چیه؟ این دلایلی ک گفتی محکم نیستن واسه ت ...

آخه خیلی میگه منو ب مادرت نشون بده

من میترسم نتونم باهاش ادامه بدم 

ولی دوسشم دارم

چه کاریه،بی مشکلاش بعدن دهن آدمو سرویس میکنن اینکه دیگه اظهرمن الشمسه،بعد هم ۲۳ سال خیلی زود برای ازدواج مردا،همسن بودن هم اصن خوب نیست من  تجربه شو دارم

ب نظرم تراکت پخش میکنه ولی بهم گفته بازاریابه

خب تراکت پخش کردن و بازاریابی خیلی باهم فرق داره ی نگاهی با وضع مالیش بندازی میتونی راحت بفهمی 

ببین چجوریه دیگه دوسداشتنش درحدی هس ک بلکر باشه و ی شغل خوب دست و پاکنه یانه

خب تراکت پخش کردن و بازاریابی خیلی باهم فرق داره ی نگاهی با وضع مالیش بندازی میتونی راحت بفهمی  ...

من بهش ی بار گفتم برو ی کاری ک بیمه داره برات بهتره گفت کی حوصله داره صبح 8 بره دقیق ک حضور بزنه.

من بهش ی بار گفتم برو ی کاری ک بیمه داره برات بهتره گفت کی حوصله داره صبح 8 بره دقیق ک حضور بزنه.

۸ صبح😐اذیت نشه ی وقت؟اونی ک ۶.۵ صبح میره ک باید بمیره اونوقت😐 طرفت بدردنخوره خواهر سنگاتو باهاش وا بکن اتمام حجت کن یا بفکر شغل بهتر بیفته یا ولش کن

۸ صبح😐اذیت نشه ی وقت؟اونی ک ۶.۵ صبح میره ک باید بمیره اونوقت😐 طرفت بدردنخوره خواهر سنگاتو باهاش وا ...

آره تازه من ک باید 6 صبح بیدار بشم برم سرکار ب زور تا12 بیدار نگه میداره 

ممنون از نظرت

2790
2778
2791
2779
2792