2777
2789
عنوان

خانوم ها میشه یه لحظه بیاین اینجا

90 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان من ۱۰ روز پریود شدم و پاک شدم روزی که پاک شدم بچه ام که ۲۰ ماهشه رو بغل کردم و از پله های زیا بالا بردم وقتی رفتم دستشویی لباس زیر پر خون تازه و لخته های کوچیک و نازک شد تصمیم گرفتم استراحت کنم بلکه خوب شه تا امروز که روز ۱۵ هست تو روز های ۱۲ ۱۳ لک های قهوه ای کمرنگ دیدم ولی امروز که روز ۱۵ هست خونه م رو تمیز کردم و چنتا مبل رو هل دادم این ور و اون ور باز الان که رفتم دستشویی لباس زیرم پر خون قرمز تیره شد قهوه ای نه ها قرمز پررنگ به نظرتون مشکلم چیه و علتش چیه؟در ضمن بچه شیر میدم و تو این ۲۰ ماه هر دوماه یه بار پریود سبک شدم در حد لکه بینی ولی اینبار زیادتر از لکه بینی بود

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
 کیستی چیزی حتمن دفع کردی

واقعا؟آخه حدود ۶ ماه پیش رفتم سونو گفت پلی کیستیک هستی ولی کیست بزرگ نداری پس آخه چرا تموم نمیشه و فقط کار یکم سنگین میکنم میاد؟؟؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان اگر کسی مثل تجربه من رو داره توروخدا بهم بگید چیکار کنم

برو دکتر حتما علت خاصی داره که با کار سنگین خونریزی زیاد میشه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
برو دکتر حتما علت خاصی داره که با کار سنگین خونریزی زیاد میشه

میخوام برم ولی دکتر خودم نیست الان رفته خارج به نظرتون چه مشکل خاصی میتونه باشه؟اصلا نمیدونم تو نت چی سرچ کنم که یکم جوابم رو بده