2777
2789
عنوان

منو زنداداشم

219 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 

زنداداشم خیلی بهم محبت داشته تا حالا ۵تا اسباب بازی و شاید ۵ دست لباس برای بچم آورده 

بچه خودش دنیا نیومده هنوز ولی ما یه مقدارشو جبران کردیم تو جشن تعیین جنسیت باقیشم میخوایم حالا بچه دنیا اومد یا براش طلا بگیریم یا مثل خودش کنیم یعنی هر چند وقت یه اسباب بازی یا لباس ببریم 

حالا هر بار میاد خونمون میگه فلانی برای سونیا لباس خریده بیساری خریده حس میکنم میگه یعنی شماهم بگیرید 

هربار خجالت میکشم 

چه کنم ؟

خب بخر توهم بچه برادرته

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باشم میگم ااا چه عالی دستش درد نکنه 

همین 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
ولی کارش اشتباهه که برا شما بخره و بخواد شما هم این کار رو بکنید چون سلیقه ها متفاوته و هم شاید شما ...

آره معمولا لباسها بزرگه یا تکراریه همه شلواراش عین همن

ولی با این حال بازم خیلی خوبه چون من بودجم اونقدری نیس که حتی برای بچه خودم بتونم خیلی لباسی بگیرم 

تنها بچه زن داداشت نیست،بچه برادر خودتونم هست،مثل خواهر شوهر ای من نباشید 😞

نگفتم که نمیگیرم برادرم این حرفو نزده که بگم برادرم فلان 

دارم میگم اونکه هنوز دنیا نیومده منم بودجم طوری نیس که به بچه خودم برسه حتی 

بعدم طلا میخوام بگیرم فک کنم بهتره 

نمیتونم هم هر بار لباس بگیرم هنوز دنیا نیومده هم دنیا اومد بگیرم هم طلا بدم کاش داشتم کمشم بود