2777
2789
عنوان

بچه ۱۴ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 55 پست
خب دقیقا مث دختر منه از هوش زبادش محتاطه  اول دستاشو بگیر. حسابی راهش ببر  کم کم ی دستشو ...

تمام این کا او انجام دادم چند روز دو سه قدم رفت براش دست میزدیم سوت و خورا کلی کیف میکرد ولی الان دوباره نمیره خیلی نگرانم انقدم اطرافیان میگن چند ماهشه چرا راه نمیره دلهره ام بیشتر میشه

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
پسر منم با تلفن کلی حرف میزنه منم فقط ممه و ماما و الو میفهم میگه پسر منم یک سالگیش نه کیلو بود دیگ ...

دختره منم لاغره با اینکه شیر خشکم میخوره

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره منم لاغره با اینکه شیر خشکم میخوره

چرا ما مامانا انقد نگران همه چی هستیم تا چار چنگ نمیرفت و اینا داشتم سکته میکردم خالا هم راه رفتنش شده خوره ی ذهنم

ازمايش يكسالگي دادي ؟ تست بده احتمالا ويتامين دي كم داره..يك دوز امپول ميزنن براش ميدوئه

نه ندادم عزیزم حتما میدم این سری اتفاقا یکی از دوستام هم گفت شاید ویتامیناش کم باشه ممنون دوست عزیز

دخترم ۱۵ماهگی راه افتاد پسرم یکسالشه فعلا راه نمیره

خدا حفظشون کنه یک سریا میگن دخترا زودتر راه میوفتن نمیدونم صحت داره یا نه

نه ندادم عزیزم حتما میدم این سری اتفاقا یکی از دوستام هم گفت شاید ویتامیناش کم باشه ممنون دوست عزیز

عززي دلم حتما سالانه چكاپ بده

ما ايرانيا چون لايف استايلموو غلطه و فرهنگ غذايي بدي داريم

اكثرا هيجيمىن نرمال نيست..

مطمئن باش همينه چيز خاصي نيست🥰

💕

چرا ما مامانا انقد نگران همه چی هستیم تا چار چنگ نمیرفت و اینا داشتم سکته میکردم خالا هم راه رفتنش ش ...

بچه ها تا ازدواجم کنن باز مادرا نگران بچشونن

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
عززي دلم حتما سالانه چكاپ بده ما ايرانيا چون لايف استايلموو غلطه و فرهنگ غذايي بدي داريم اكثرا هيج ...

حتما عزیزم بله شما درست میگین شرایطش جور نشد ولی اشتباه کردم ک ازمایش یکسالگی نبردم تو اولین فرصت میبرمش

چرا ما مامانا انقد نگران همه چی هستیم تا چار چنگ نمیرفت و اینا داشتم سکته میکردم خالا هم راه رفتنش ش ...

براچی نگرانی 

نگران نباش عزیزم انقد راه میره میدوه کلافه میشی منم دخنرم ۱۵ماه راه رف انقد حرف شنیدم اما به خیالم نبود الانم پسرم میگم مث ابجیش فعلا قصد راه رفتن نداره

❤دخترم زندگی منه❤