2777
2789
عنوان

مدرسهه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما برو ادم تو سن و سال بالاتر خیلی تغییر نیکنهاگه یهو خواستی مهاجرت کنی مدرک دانشگاهتو زبانتو داشت ...

شت یکم سخت شد

ولی خب تا اون موقع هم فول استک میشم

و زبانمم میبرم بالا

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

معتادی

قبلا بودم

سیگار عرق

ویپ

قلیون

مدواخ

اما خب ادم شدم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

والا نه آخرای تابستون سرد شد الان گرمه😐ولی واقعا مردم جنوب خیلی گناه دارن😓❤️🫂

خدایی تو این گرما دست از سرمون هم برنمیدارن بی برقی هم داریم.هوا بشدت گرم و شرجی کی این گرما تموم میشه راحت شیم

الان چی

پاکه پاک

تماما پاک

ورزش میکنم

ازشنبه مدرسه شما رو میپیچاند

نگوو😂😂😂

طراحی وبسایت و برنامه نویسی تازه درحال یادگیری باشیم بنظرت ارزشش رو داره؟ به درآمد میرسه؟

نظر شخصیه من وبسایت ن

چه شاخه ای بهتره بنظرت دوره شو تهیه کردم ۲۰تومن الکی حیف کردم پس دیگه وقتمو هم هدر ندم

هرچی ai میره بالا بحث مدیریت و امینت بیشتر میشه

کار های نتورک و امنیت شبکه بد نیست

نگا وبسایت رو یاد بگیر

چون تا ی جایی بدردت میخوره.

ولی جوری نباش ک بگی من فقط. وبسایت رو یاد بگیرم و برم

اگ به معلمی علاقه داشته باشی ، پسرا راحت تر قبول میشن .دیگ نیاز نیست پول دانشگاه بدی .

ننن اصلااا

من حقوق بخور نمیر نمیخوام