2777
2789
عنوان

مدرسهه

574 بازدید | 68 پست

چهار شنبه رو پیچوندیم

شنبه رو باید چ کنم😭😂

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

کنکوری؟

۱۲ ام هستم

درس نمیخونم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاش روز اول رو میرفتی

فقط روز اول حال میده🥲

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

یعنی ترک تحصیلی؟

ن کلا درس نمیخونم

در حد دیپلم

میرم سر کار

کاش روز اول رو میرفتیفقط روز اول حال میده🥲

رفتم ولی در رفتم😂

چهار شنبه رفتم یه کولر نزدن انقد گرم بود بدنم کم آب شد و کلی بدبختی اومد سراغم🥱🙁

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

رفتم ولی در رفتم😂

چرا

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

چهار شنبه رفتم یه کولر نزدن انقد گرم بود بدنم کم آب شد و کلی بدبختی اومد سراغم🥱🙁

😂😂😂😂دهن سرویسا زورشون میاد کولر بزنن

چرا

داشتن ازمون حمالی میکشیدن

چه رشته ای و سرچه کاری می ری؟

انسانی

تو شرکت هاستینگ کار میکنم