heols مدیر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1461 عنوان مدرسهه | مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 69 پست چهار شنبه رو پیچوندیمشنبه رو باید چ کنم😭😂 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم امروز | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلوپاتراهفتم عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 4544 اگر بخوام برم دانشگاهفقط برای مهاجرت میرم حتما برو ادم تو سن و سال بالاتر خیلی تغییر نیکنهاگه یهو خواستی مهاجرت کنی مدرک دانشگاهتو زبانتو داشته باشی
عشق_abidy عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 5304 اونجور رو ک خیلی وقت پیش شدمکاری ب کسی ندارم الان فقط کار میکنم معتادی
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1461 حتما برو ادم تو سن و سال بالاتر خیلی تغییر نیکنهاگه یهو خواستی مهاجرت کنی مدرک دانشگاهتو زبانتو داشت ... شت یکم سخت شدولی خب تا اون موقع هم فول استک میشمو زبانمم میبرم بالا (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1461 معتادی قبلا بودمسیگار عرق ویپقلیون مدواخاما خب ادم شدم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
سروده عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 25570 والا نه آخرای تابستون سرد شد الان گرمه😐ولی واقعا مردم جنوب خیلی گناه دارن😓❤️🫂 خدایی تو این گرما دست از سرمون هم برنمیدارن بی برقی هم داریم.هوا بشدت گرم و شرجی کی این گرما تموم میشه راحت شیم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1461 الان چی پاکه پاکتماما پاکورزش میکنم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1461 ازشنبه مدرسه شما رو میپیچاند نگوو😂😂😂 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
everythingisrepeated عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 1538 تو شرکت هاستینگ کار میکنمبرنامه نویسم طراحی وبسایت و برنامه نویسی تازه درحال یادگیری باشیم بنظرت ارزشش رو داره؟ به درآمد میرسه؟ لایک نکنید❤
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1461 طراحی وبسایت و برنامه نویسی تازه درحال یادگیری باشیم بنظرت ارزشش رو داره؟ به درآمد میرسه؟ نظر شخصیه من وبسایت ن (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
everythingisrepeated عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 1538 نظر شخصیه من وبسایت ن چه شاخه ای بهتره بنظرت دوره شو تهیه کردم ۲۰تومن الکی حیف کردم پس دیگه وقتمو هم هدر ندم لایک نکنید❤
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1461 چه شاخه ای بهتره بنظرت دوره شو تهیه کردم ۲۰تومن الکی حیف کردم پس دیگه وقتمو هم هدر ندم هرچی ai میره بالا بحث مدیریت و امینت بیشتر میشهکار های نتورک و امنیت شبکه بد نیستنگا وبسایت رو یاد بگیرچون تا ی جایی بدردت میخوره.ولی جوری نباش ک بگی من فقط. وبسایت رو یاد بگیرم و برم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
cavi عضویت: 1405/04/12 تعداد پست: 1542 اینم ایده خوبیه اگ به معلمی علاقه داشته باشی ، پسرا راحت تر قبول میشن .دیگ نیاز نیست پول دانشگاه بدی . 👺🎀
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1461 اگ به معلمی علاقه داشته باشی ، پسرا راحت تر قبول میشن .دیگ نیاز نیست پول دانشگاه بدی . ننن اصلااامن حقوق بخور نمیر نمیخوام (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم