2777
2789
عنوان

بچه ۱۴ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 55 پست
خدا کنه میدونید تا کی وقت داره(؟

تا ۱۸ ماهگی وقت داره اگه تا ۱۸ راه نیوفتاد ببرش دکتر

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
عزیزم من اصلا اطرافم بچه کوچیک نداریم نمیدونم پسرم نسبت ب سنش باهوش هست یا نه نمیدونم الان باید چکار ...

تو اون سن باید چنتا کلمه واضحو بگه 

ادمهای اطرافشو بشناسه و وقتی صداشون میزنی متوجه بشه منظورت کی هستش

دست دستی کنه برقصه دعواش کنی متوجه بشه

مثلا گوشی تلفن میدادی دست دخترم تواین سن میگرف کنار گوشش میگف الللوو

یا کیلید برمیداشت میزد به در ینی در باز بشه متوجه اینجور چیزا بشه اوکیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من ۱۵ ماهشه از ۱۳ ماهگی راه افتاد استرس نداشته باش بچه با بچه فرق میکنه

حرف هم میزنه؟و چند کیلو قدش چی حس میکنم پسرم خیلی کوچولوعه 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
تو اون سن باید چنتا کلمه واضحو بگه  ادمهای اطرافشو بشناسه و وقتی صداشون میزنی متوجه بشه منظورت ...

اره اینکارا انجام میده همشو 

تا ۱۸ ماهگی وقت داره اگه تا ۱۸ راه نیوفتاد ببرش دکتر

شما میدونی با چه کارای میشه تشویقش کنم یه چن روز یه دو قدم راه رفت سرشو عقب اویزون میکنه میخوره زمین دیگ نمیره همون دو قدمم

حرف هم میزنه؟و چند کیلو قدش چی حس میکنم پسرم خیلی کوچولوعه 

حرف ک ب زبون خودش زیاد حرف میزنه من فقط ن رو متوجه میشم

وزن تازه شده ۹ کیلو خیلی ریزه دخترم قدشم یادم نمیاد

دخترم،،به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگید؛به من تکیه کنکه تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد
پسر من پانزده ماهگی راه افتاد .وزنشم سیزده کیلو بود. دیر هم نشست فک کنم ده ماهگی تونست بدون کمک بشی ...

ای جانم خدا حفظش کنه ماشالله پسر من لاغره و ریز ولی نمیدونم چرا راه نمیزه خیلی هم شیطونه یعنی همراه لوازم راه میره همه جا و بهم میریزه نگرانشم اخه هیجا نمیریم با کسی رفت و امد نداریم میترسم پسرم همه کاراشو دیر یاد بگیره

شما میدونی با چه کارای میشه تشویقش کنم یه چن روز یه دو قدم راه رفت سرشو عقب اویزون میکنه میخوره زمین ...

من واسه دخترم بادکنای رنگی میگرفتم جلوش تکون میدادم روروئکشم میگرفتم راه میبرد

چهار دستو پامیره؟تند و سریع؟واینکه خودش به تنهایی میتونه بشینه دیگه اره؟از مبل جایی میتونه بگیره بای ...

اره عزیزم اصلا شیطونه خیلی گاهی میدوعه همراه مبل و اینا بدون کمک راه نمیره دستشم میگیرم راه مساد پا پای من

من واسه دخترم بادکنای رنگی میگرفتم جلوش تکون میدادم روروئکشم میگرفتم راه میبرد

من اصلا روروئک نزاشتم بنظرت این نیتونه دلیل دیر رفتنش باشه ففط تو نه ده ماهگی چند روز نشست تو روروئک

اره عزیزم اصلا شیطونه خیلی گاهی میدوعه همراه مبل و اینا بدون کمک راه نمیره دستشم میگیرم راه مساد پا ...

خب دقیقا مث دختر منه از هوش زبادش محتاطه 

اول دستاشو بگیر. حسابی راهش ببر 

کم کم ی دستشو شما یکی همسرتون بگیره وسط راه بره 

کم کم یک دستشو بگیرید راه بره

بعد رو بروی هم با فاصله ی کم بشینید هی بیاد بغل شما هی همسرتون 

کم کم فاصلتونو زیاد کنید مستقل راه میره دیگه

حرف ک ب زبون خودش زیاد حرف میزنه من فقط ن رو متوجه میشم وزن تازه شده ۹ کیلو خیلی ریزه دخترم قدشم یا ...

پسر منم با تلفن کلی حرف میزنه منم فقط ممه و ماما و الو میفهم میگه پسر منم یک سالگیش نه کیلو بود دیگ نبردمش کوچولوو لاغره پسرم 

من اصلا روروئک نزاشتم بنظرت این نیتونه دلیل دیر رفتنش باشه ففط تو نه ده ماهگی چند روز نشست تو روروئک

نمیدونم من بچم اینقد لج باز بود ک مجبور شدم از نه ماهگی گذاشتم تو روروئک